Răzbunarea băiatului a cărui mamă a fost lovită cu piciorul în burtă de profesor

Un tânăr de 18 ani, din comuna vasluiană Deleni, a intrat, vineri, cu o rangă în şcoala din localitate, cu intenţia de a lovi un profesor, acesta din urmă reuşind să scape nevătămat după ce s-a refugiat într-o sală de clasă unde s-a încuiat până la sosirea Poliţiei.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 15:34
Răzbunarea băiatului a cărui mamă a fost lovită cu piciorul în burtă de profesor

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului, după ce acesta a intrat cu o rangă în Şcoala Generală Deleni, pentru a-l lovi pe profesorul de fizică şi chimie Claudiu Tănase, care îi agresase mama.

Profesorul ameninţat a reuşit să se refugieze într-o sală de clasă unde, după ce s-a încuiat pe dinăuntru, tânărul a început să lovească în uşă cu ranga. În cele din urmă, în şcoală au ajuns poliţiştii, care au reuşit să aplaneze conflictul.

„Fiul femeii agresate de profesor a pătruns, fără drept, în incinta unităţii de învăţământ cu o rangă în mână. Ulterior, tânărul a lovit cu respectiva bucată de metal uşa unei săli de clasă în care se închisese profesorul de fizică. În urma apelurilor la 112, poliţiştii de la postul comunal şi de la Secţia Poliţia Rurală nr. 1 Vaslui au mers la şcoală, fiind declanşate cercetări faţă de tânăr pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi port, fără drept, de corp contondent”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal şi pe numele profesorului Claudiu Tănase, pentru loviri sau alte violenţe, după ce acesta a lovit-o cu piciorul pe mama tânărului, incidentul având loc tot vineri, în şcoala din Deleni. Scandalul a izbucnit în momentul în care femeia i-a reproşat profesorului o notă primită de copilul ei, elev în clasa a VIII-a. După ce a fost lovită de profesor, lucru recunoscut de acesta în faţa poliţiştilor, femeia a căzut pe scara de acces în şcoală, după care a leşinat. Ulterior, femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Vaslui.