Razbunarea cruntă a unui bărbat părăsit de iubită. Ce SMS le-a trimis părinţilor fetei

O tanara a avut parte de o surpriza mai mult decat neplacuta atunci cand fostul iubit a trimis poze cu ea in "ipostaze pornografice" pe telefonul parintilor ei.

22 sept. 2014, 12:33
Razbunarea cruntă a unui bărbat părăsit de iubită. Ce SMS le-a trimis părinţilor fetei

Hannah Davison, 21 de ani, a fost ingrozita cand Christopher Todd a trimis imagini intime pe telefonul mamei, din razbunare pentru ca a fost parasit, si un mesaj pe care l-a deschis tatal ei.

Pentru gestul sau, tanarul de 22 de ani a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Hannah Davison si Christopher Todd au fost impreuna mai bine de un an, pana cand ea l-a prins in pat cu o alta femeie. Hannah a decis atunci sa-l paraseasca, iar el nu a fost deloc multumit cu decizia.

Trei FETE au descoperit că ÎMPART acelaşi IUBIT şi au pus la cale un PLAN de RĂZBUNARE FOTO

Astfel, ori de cate ori Todd intrecea masura la alcool, o suna pe fosta iubita si ii adresa cuvinte jignitoare. Intr-o seara in care ea a iesit in oras si si-a uitat telefonul acasa, Todd a sunat-o din nou. Insa pentru ca nu i-a raspuns, a decis sa se razbune crunt.

Prin urmare, a trimis pe telefonul mamei fetei fotografia indecenta, pe care Todd i-o facuse intr-unul din momentele lor de intimitate si a scris un mesaj in care ii spunea femeii ca fiica ei raspandeste boli venerice si ca a imbolnavit mai multi barbati cu care s-a culcat.

Mesajul a fost trimis noaptea, cand parintii fetei dormeau. Dimineata, mesajul a fost descoperit de tatal fetei. Christopher Todd a fost reclamat la autoritati de catre familia fetei, ulterior fiind condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fapta sa.