Răzbunarea lui Şumudică l-a înfuriat pe Ioan Niculae. Sancţiuni drastice la Astra

Autorul autogolului hilar din meciul cu Braşovul, Bruno Miguel, a fost exclus din lot, iar cei doi jucători eliminaţi au fost amendaţi. Scaunul lui Tibor Selymes se clatină şi el.

RomaniaTV.net
03 dec. 2011, 21:35
Răzbunarea lui Şumudică l-a înfuriat pe Ioan Niculae. Sancţiuni drastice la Astra

Conducerea clubului Astra a dictat mai multe sancţiuni după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, jucătorul Bruno Miguel, autorul unui autogol, fiind exclus din lot, în timp ce jucătorii Miranda şi N’Doye, eliminaţi în amintita partidă, au fost amendaţi.

„Înfrângerea şi îndeosebi evoluţia echipei Astra în meciul de la Braşov provoacă dezamăgire, mai ales că au venit pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare pe teren propriu – începând cu eliminarea din Cupa României. Ceea ce a determinat luarea unor măsuri imediat după acest 0-2, din etapa a 16-a. Astfel, prestaţia lui Moreira De Sousa, care a culminat cu autogolul de cascadorii râsului, a nemulţumit profund conducerea administrativă a FC Astra, ducând la scoaterea din lot şi încadrarea portughezului la echipe din eşaloanele inferioare. Totodată, urmează a li se comunica sancţiunile pecuniare celor doi jucători, Miranda şi N’Doye, care au primit cartonaşe roşii„, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

În comunicat se menţionează, de asemenea, că există nemulţumiri şi cu privire la staful tehnic al echipei. „Nemulţumile există şi faţă de conducerea tehnică, în condiţiile în care s-a constatat o indisciplină totală de joc. Conducerea clubului va analiza situaţia actuală a echipei, în zilele următoare„, precizează sursa citată.