Răzbunarea unei neveste față de soțul său. L-a păcălit că este sechestrată. „Recompensa” cerută de femeie

O femeie din Constanța a vrut să se răzbune pe soțul, așa că l-a păcălit pe acesta cum că ar fi "sechestrată" și a cerut și o recompensă de 15.000 de euro.

15 iun. 2021, 15:12
Răzbunarea unei neveste față de soțul său. L-a păcălit că este sechestrată. „Recompensa” cerută de femeie

O femeie, în vârstă de 33 de ani, din Constanța și-a propus să se răzbune pe soțul ei pentru lipsa de romantism din interiorul mariajului, așa că femeia l-a păcălit pe partener că a fost sechestrată. Soția i-a trimis un mesaj îngrijorător soțului, în care lăsa de înțeles cum că ar fi fost sechestrată și că bărbatul trebuie să plătească 15.000 de euro, pentru eliberarea ei.

Totuși, tânăra nu s-a gândit la faptul că soțul ei va alerta autoritățile, dar și pe rudele acesteia, care au pornit într-o căutare disperată ca să o salveze pe femeia „sechestrată”. După mai multe ore de investigații, în care autoritățile se așteptau la ce era mai rău, femeia a fost găsită într-un la 16 kilometri de Constanța.

O femeie care și-a înscenat propria răpire, găsită la 16 kilometri de casă

Autoritățile au ajuns la concluzia că femeia nu fusese victima vreunei infracțiuni de răpire sau sechestrare, titrează cancan.

Soția le-a mărturisit până la urmă, ofițerilor de poliție, că mesajul care anunța sechestrarea femeii, era doar o farsă. Tânăra de 33 de ani voia să dea o lecție soțului ei pentru că acesta nu mai avea timp de ea și nu îi mai acorda atenție. De asemenea soția a mai spus că între ei începuseră să existe certuri ți că atmosfera de iubire dispăruse, titrează cancan.

 


loading...