Razie a Poliţiei Rutiere din Capitală. Poliţiştii opresc în trafic toate maşinile cu numere străine

Poliţiştii caută în special automobilele înmatriculate în Bulgaria şi Anglia. Poliţiştii au luat această decizie pentru a întocmi o bază de date a acestor autoturisme.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 07:46
Razie a Poliţiei Rutiere din Capitală. Poliţiştii opresc în trafic toate maşinile cu numere străine

Maşinile cu numele străine de înmatriculare sunt oprite în mai multe locuri din Capitală. Aceste maşini sunt declarate ca fiind cu probleme pentru că sunt greu de verificat, informează România TV.

„Sunt maşini cu probleme pentru că de foarte multe ori şoferii nu dau dovada asigurării auto obligatorii. Probleme mai sunt cu maşinile înmatriculte în Bulgaria pentru că proprietarii de drept după ce înscrie acea înţelegere cu şoferii români radiază maşina. Astfel utilizatorilor, în momentul în care sunt depistaţi, li se încheie un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat”, a declarat

De asemenea, o altă problemă în trafic o constitue şoferii care nu opresc la semnalul poliţiştilor şi sunt foarte greu de identificat. În plus, în ultima vreme s-a constatat că anumite grupări folosesc aceste autoturisme în vederea eludării judiciare.