Razie de amploare în Bucureşti, în Vinerea Mare. Şoferi băuţi şi drogaţi depistaţi la volan

Razie de amploare în capitală în Vinerea Mare. Polițiștii au acționat pentru a depista șoferii care conduceau sub influența alcoolului sau drogurilor.

01 mai 2021, 09:53
Razie de amploare în Bucureşti, în Vinerea Mare. Şoferi băuţi şi drogaţi depistaţi la volan

Razie de amploare în Bucureşti, în Vinerea Mare. Poliţiştii au reținut 15 permise de conducere și au dat 37 de amenzi în valoare de 11 mii lei.

Razie de amploare în Bucureşti, în Vinerea Mare. Recomandările poliţiştilor

Citeşte şi Lucian Bode anunţă reguli stricte despre slujba de Paşte şi INTERZIS total la petreceri

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți sau drogați la volan.

„Recomandăm conducătorilor auto să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, întrucât se pun în pericol pe ei și pe ceilalți participanți la trafic. Conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice favorizează implicarea în accidente cu consecințe deosebit de grave.

Brigada Rutieră are toleranță zero față de conducerea sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.”, au transmis oamenii legii.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, susține că structurile MAI sunt pregătite să asigure ordinea și liniștea publică în această perioadă.

„Vom avea peste 14.000 de efective în teren pentru gestionarea activităților specifice Paștelui”, a declarat Bode.

Ministrul a precizat că a avut o ședință în sistem de videoconferință cu premierul Florin Cîțu, la care au participat șefii de structuri, prefecții, subprefecții și toți factorii de resort.

„Scopul acestei întâlniri a fost acela de a ne asigura că structurile noastre din teritoriu sunt pregătite să gestioneze eficient aceste situații, situațiile operative din perioada Sărbătorilor Pascale”, a declarat demnitarul.

Citeşte şi Valeriu Gheorghiţă în mesajul de Paşte: „Vaccinarea este calea sigură și eficientă de revenire la normalitate”