Razie la Dragonul Roşu. Poliţia a confiscat haine contrafăcute cu marca unor branduri celebre

Politia a descins în fortă în Complexul Dragonul Rosu din Bucuresti. Vizati sunt comerciantii care vând haine contrafăcute cu marca unor branduri celebre. Oamenii legii au confiscat sute de haine cu însemnele acestor mărci de lux.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 12:07
Razie la Dragonul Roşu. Poliţia a confiscat haine contrafăcute cu marca unor branduri celebre

Poliţiştii au descins luni în Centrul Comercial Dragonul Rosu din Sectorul 2 al Capitalei. In urma controalelor, oamenii legii au confiscat mai multe haine cu insemnele unor cunoscute marci, dar contrafacute.

„Astazi, 24.08.2020, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, prin Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 2, cu sprijin din partea tuturor Sectoarelor de Politie din municipiul Bucuresti desfasoara o actiune, intr-un complex comercial din sector 2, ce are ca obiect combaterea faptelor de punere in circulatie a produselor cu marci protejate fara acordul titularului acestora, asa cum prevede Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.Pana la acest moment au fost ridicate sute de obiecte vestimentare ce poarta insemnele unor marci protejate”, a transmis Politia Capitalei.