Razie ratată în complexul Europa. Comercianţii au fugit înainte de sosirea comisarilor VIDEO

Publicat: Marţi, 29 Noiembrie 2011 16:52 // Actualizat: Marţi, 29 Noiembrie 2011 17:06 // Sursa: RTV

Garda Financiară Bucureşti a pierdut marţi o nouă bătălie din războiul declarat comercianţilor din complexul Europa. Sute de inspectori, comisari, jandarmi şi poliţişti au descins în complex. În ciuda desfăşurării impresionante de forţe, controlul a eşuat înainte să înceapă, pentru că toţi comercianţii au aflat din timp de acţiune, au tras obloanele şi au plecat acasă.

Marţi dimineaţă, în momentul în care au început descinderile, doar doi patroni din tot compelxul Europa au avut curaj să lase magazinele deschise, ştiind dinainte că vor fi amendaţi. Ba mai mult, patronii susţin că şi comisarii Gărzii Financiare îi îndeamnă să-şi închidă magazinele pentru a nu fi amendaţi.

Chiar dacă nu au apucat să controleze pe nimeni, comisarii susţin că acţiunea fost un succes. Prefectul Capitalei a promis că va închide complexul, pentru că prin firmele de acolo se spală bani de un milion de euro pe lună.

În ultimii trei ani, în complexul comercial Europa au avut loc peste 20 de acţiuni de control. De fiecare dată comercianţii se fac nevăzuţi, iar după ce comisarii pleacă, se întorc şi îşi continuă nestingheriţi activitatea.

Acţiunea autorităţilor vine cu două zile înainte de inaugurarea Magazinului Universal Dragonul Roşu, din apropierea Complexului Europa. Noul magazin este deţinut de Niro Group, controlată de Nicolae Dumitru. Niro Grup este, alături de Nicu Gheară, şi prorietarul terenurilor pe care se află complexul Europa.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H