Răzvan Botezatu ar vrea să se căsătorească cu Dorian Popa. Motivul: „Pentru că are bani mulți”

Răzvan Botezatu, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, a făcut mai multe declarații care i-a surprins pe telespectatori, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

27 sept. 2022, 14:50
Răzvan Botezatu ar vrea să se căsătorească cu Dorian Popa. Motivul: „Pentru că are bani mulți”

Răzvan Botezatu s-a întors de curând din Republica Dominicană unde a participat la emisiunea-concurs „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Imediat ce a ajuns în țară, fostul prezentator a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a făcut mărturisiri despre dorințele  și visurile sale.

Când a fost întrebat cu ce vedetă din România ar vrea să se căsătorească a răspuns fără ezitare că l-ar alege pe Dorian Popa. „Dorian Popa. Pentru că are bani mulți. Îl luăm și pe Cheluțu, am și eu o pisică și un câine acasă”, a spus acesta.

Răzvan Botezatu, despre vedetele din România

Vedeta a trebuit să alcătuiască în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” un top trei al persoanelor publice de la noi, care din punctul lui de vedere, nu au simțul umorului.

„Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Ștefan Bănică. Andreea Marin e foarte organizată, foarte serioasă, toți sunt foarte serioși. Poate așa sunt cu reporterii, în general.”

Însă, Cătălin Măruță a fost șocat când Răzvan a spus despre Ruby că nu are voce, atunci când acesta a fost întrebat ce români au ajuns vedete fără să merite.

„Ruby, mi se pare că nu are voce, dar are un succes culminant. Nu are voce, am eu. La baie cu toții suntem talentați. Ea mi-a venit pe moment, să mă ierte”, a răspuns Răzvan Botezatu.

Citește și: Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa. Puţine persoane îl cunosc: „Nu aş posta-o niciodată în online”

A cerut să fie eliminat din junglă pentru că a cedat psihic

Răzvan s-a declarat întotdeauna o persoană asumată, lucru dovedit și în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde fostul prezentator nu a mai suportat comentariile răutăcioase venite din partea celorlalți participanți. El a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, fiind astfel primul concurent eliminat.

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pământ”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici”, a declarat Răzvan înainte să plece din emisiune.

Citește și: Bia Khalifa, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dezvăluiri intime: „Da, iubiții mei! Eu sunt ca musulmanii, am 7 iubiți în acelaşi timp”