Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa. Puţine persoane îl cunosc: „Nu aş posta-o niciodată în online”

Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa. Dorian Popa a câştigat trofeul „Best on social media” de la Romanian Music Awards, avându-i rivali pe Andra, Emilian, Iuliana Beregoi și Speak. Cântăreţul este mândru de acest premiu şi îl dedică publicului său numeros.

23 sept. 2022, 21:56
Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa. Puţine persoane îl cunosc: „Nu aş posta-o niciodată în online”
Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa

Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa. Chiar dacă este unul dintre cele mai populare şi deschise vedete din showbiz, sunt lucruri pe care fanii nu le cunosc despre artistul lor preferat. Acesta recunoaşte că are şi el viciile lui, însă nu le-ar postat niciodată în mediul online.

Secretul bine ascuns al lui Dorian Popa

Artistul este de părere că lumea ar fi mai bună dacă ar fi mai empatică şi mai bună cu cei din jur. Chiar dacă credea, la fel ca mulţi alţii, că pandemia va schimba ceva, nu s-a întâmplat asta. Cu toate astea, el încearcă să fie o variantă mai bună a lui în fiecare zi.

Citeşte şi: Micutzu vrea să-şi ia casă în „Hâtz Residence”, cartierul construit de Dorian Popa. Vlogger-ul este entuziasmat: „Îi fac cadou o piscină!”

Faptul că uneori mai fumez atunci când sunt stresat, asta ar fi prima chestie pe care nu aş posta-o pe Internet. Nu vreau să încurajez așa ceva și nu doresc să dau un exemplu negativ celor care mă apreciază. Apoi, faptul că mai înjur și eu. Niciodată nu o să apar pe YouTube sau Instagram înjurând. Știu că pentru unii a înjura acum este ceva cool, eu nu vreau să fiu cool prin asta. Pot să înlocuiesc o înjurătură, de exemplu, cu „Să moară Jaxana” sau cu altceva. Prefer să fiu 99% natural și acel 1% care poate sunt înjurături să le păstrez pentru mine.

Uite, acum câteva luni am fost în podcast la Radu Țibulcă, unde am vorbit despre credință. Mulți s-au mirat când am spus că sunt o persoană credincioasă. Și atunci m-a întrebat Țibulcă: Dar nu ți-e frică să îți asumi că ești credincios? Pentru mulți chestia asta e ceva lame. Și, acuma pot să înjur și să zic, f***-i mama mă-sii că nu înțeleg de ce oamenii nu înțeleg că dacă ne-ar păsa mai mult unii de alții, lumea ar fi mai bună.

Vreau să fac din credință ceva cool. Cred că automat vom fi mai respectuoși, mai iubitori. Uite, când a venit pandemia, toată lumea credea că ne vom uni, că vom fi mai buni. Nu a fost chiar așa. Mă așteptam ca oamenii să fie mai buni. Dimpotrivă, s-a întâmplat opusul. Nu e bine ce se întâmplă deloc„, a declarat Dorian Popa, pentru Fanatik.ro.