Răzvan Botezatu, implicat într-un grav accident în Frankfurt. Maşina fostului prezentator TV e avariată în totalitate: „Câteva secunde nu am știut ce se întâmplă. Portiera mea se blocase, scaunul s-a rupt”

Răzvan Botezatu, pe care mulţi telespectatori ai postului Antena Stars îl cunosc de pe vremea când prezenta Star Matinal, a fost implicat într-un grav accident la Frankfurt. Mașina în care se afla a fost izbită puternic din spate şi aproape s-a făcut praf.

18 nov. 2023, 23:34

În 2018, Răzvan Botezatu, alături de cele două coprezentatoare – Raluca Dumitru şi Natalia Mateuţ – părăsesc emisiunea Star Matinal. Înainte de a se retrage definitiv din lumina reflectoarelor, Răzvan a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După terminarea show-ului, fostul prezentator TV şi-a deschis o afacere cu haine second hand pe care, în primă fază, le comercializa doar online.

Anul acesta, însă, Răzvan Botezatu şi-a deschis şi un magazin fizic în Eforie Sud. Îşi dedică toate resursele businessului său, pe care îl promovează doar pe reţelele sociale.

Răzvan Botezatu, implicat într-un grav accident în Frankfurt

Drumul în Germania, la Frankfurt, l-a făcut în scopul de a se aproviziona cu haine pentru magazin. Din păcate, călătoria i-a fost marcată de accidentul din care, spre norocul lui, a scăpat teafăr.

Citeste si Cristina Șișcanu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie! ”Suntem praf. Nu dormim împreună. Nu știu cât va ține”

Se pare că în momentul impactului, tânărul se îndrepta către Frankfurt și se afla pe autostradă. Mașina în care se afla Rzăvan a fost lovită din plin de către un alt autoturism. Se pare că pentru a evita un alt accident, șoferul a tras de volan și a intrat în mașina condusă de Răzvan Botezatu.


Doamne, am făcut un mega accident aseară. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine. La ce sperietură a fost, la ce bușitură a fost, m-a zdruncinat din toate încheieturile… Când s-a oprit mașina, am ieșit să văd dacă mai pot să mai merg. Am stat foarte multe ore, a fost groaznic.

Am venit în Frankfurt pentru că am puțină treabă și trebuie să vorbesc cu cineva pentru că vreau să aduc ceva la magazin. Mergeam frumos pe autostradă ca să ajung la locație, acolo unde mi-am luat cazare. Dintr-odată, a intrat unul în mine. Au fost câteva secunde în care nu am știut ce se întâmplă. A tras șoferul de volan, ca să nu intre în mașina din față, a lovit-o pe lateral, ușa mea a rămas blocată, nu mai puteam să o deschid, am ieșit pe partea cealaltă.

Citeste si Mihai Trăistariu îi invidiază pe maneliști. De la Eurovision a ajuns să cânte la nunți și botezuri. Cât cere pentru 45 de minute de muzică

M-am speriat, am zis să nu explodeze mașina. A fost groaznic, scaunul meu s-a rupt de la impact. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine”, a povestit Botezatu într-un video postat pe Instagram.

Maşina fostului prezentator TV e avariată în totalitate

Şoferul din spate nu a văzut maşina în care se afla fostul prezentator şi a intrat în plin în ea.

Era un neamț care purta ochelari și a zis că efectiv nu ne-a văzut. N-a pus frână, nimic, a intrat în plin în noi. Mașina în care am fost e daună totală.

Nu-mi place să dramatizez, dar recunosc că am fost speriat. Important e că n-am pățit nimic. Mașina, până la urmă, e un fier. Îmi dau cu reveneală și merg mai departe, maică”, a concluzionat Răzvan Botezatu.