Răzvan Ciobanu, declaraţie SURPRINZĂTOARE despre căsătoriile între persoanele de acelaşi sex

Răzvan Ciobanu nu se sfieşte să recunoască că este homosexual, dar cu toate acestea el nu se poate gândi că vreodată se va căsători că partenerul său.

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 11:51
Răzvan Ciobanu, declaraţie SURPRINZĂTOARE despre căsătoriile între persoanele de acelaşi sex

Invitat într-o emisiune marca Antena Stars, Răzvan Ciobanu şi-a spus părerea cu privire la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Mai mult decât atât, designerul a recunoscut şi că în momentul de faţă trăieşte o poveste de iubire cu un bărbat.

Însă, cu toate acestea, el nu îi înţelege pe cei care vor să se căsătorească şi care fac petreceri fastuase. De asemenea, designerul a mai spus cp nu îi plac bărbaţii care devin travestiţi.

Copil botezat de un cuplu de gay. Răzvan Ciobanu şi iubitul său, naşi pentru prima oară

„Acest mult discutat subiect, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, cred că ar trebui să fie doar un act administrativ. Nu trebuie să ne gândim că ar trebui să se oficializeze şi cu o petrecere. Mă deranjează să se pună semnul de egal între oamenii normali şi civilizaţi cu nişte specimene care apar la televizor şi se maimuţăresc în fel şi chip. Nu înţeleg de ce un bărbat se îmbracă în rochie şi nici nu-i înţeleg pe travestiţi”, a declarat Răzvan Ciobanu.

Citeşte şi  Răzvan Ciobanu, în pragul anorexiei? Iată cât de mult a slăbit FOTO