Răzvan Ciobanu, moarte fulgerătoare! Ultimele imagini cu creatorul de modă în viaţă FOTO

Creatorul de  modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă într-un tragic accident de mașină, petrecut în localitatea Săcele. Vestea a venit ca un fuger, iar tragedia a şocat toată lumea mondenă. Ultimele imagini cu designerul în viață, cu doar câteva zile înainte de a-și pierde viața în accidentul rutier, au fost surpinse de paparazzi.

RomaniaTV.net
29 apr. 2019, 05:55

Destul de grăbit, Răzvan Ciobanu a încheiat rapid o întâlnire cu avocata lui, pentru ca mai apoi să se vadă cu fostul iubit, după ceva timp în care nu s-a mai auzit nimic despre ei. Designerul a declarat mereu că există lucruri nerezolvate între ei și nu spune nu unei împăcări și, iată că inevitabilul s-a produs.

Celebrul designer a fost surprins de paparazii Spynews.ro în timp ce a avut parte de o revedere neașteptată cu fostul lui iubit.

Cei doi au discutat destul de a aprins pe o stradă din Capitală, însă au ajuns la un consens și au împărțit împreună un taxi, semn că au revenit la sentimente mai bune. În urmă cu câteva luni, Răzvan Ciobanu a șocat opinia publică atunci când a declarat că a fost bătut cu bestialitate de fostul iubit, după o ceartă. Au urmat apoi replici acide pe la diverse emisiuni, dar iată că acum a răsărit din nou soarele pe strada lui.

Vezi video aici.