Răzvan de la "Insula Iubirii", în braţele unei roşcate. Imaginea a încins spiritele în mediul virtual

Publicat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 16:51 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 16:51 // Sursa: romaniatv.net

Răzvan de la "Insula Iubirii" a încins spiritele în mediul virtual, după ce a postat o imagine în care apare în ipostaze tandre cu o roșcată sexy. Cei doi sunt extrem de apropiați, iar reacția internauților nu a întârziat să apară.
Citeşte întreaga ştire: Răzvan de la ”Insula Iubirii”, în brațele unei roșcate. Imaginea care ca stârnit controverse

„La mulţi ani, România ❤️❤️✌️?!!! Fii mândru că eşti român oriunde te vei afla ❤️?", a scris Răzvan de la „Insula Iubirii".

Imaginea cu Răzvan de la „Insula Iubirii" surprins în timp ce lucra la o benzinărie a stârnit reacții incredibile în mediul virtuali. 

„La Insula Iubirii cu ea, să-i testăm fidelitatea. Să fiţi sănătoşi! Cine e şi piftia asta?", sunt reacţiile oamenilor din mediul virtual.

După ce fotografia a făcut furori, iubitul lui Cati a avut prima reacție. "Nu îmi este rușine că muncesc cinstit și nu am primit ajutor de la nimeni în viața mea ! Muncesc de la vârsta de 15 ani ! (poate părinții mei nu au avut posibilitatea să mă țină în puff' ) tot ce am, am datorită mie", a scris Răzvan pe contul de socializare.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
insula iubirii Răzvan
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 09:52
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7340
RON
17 Jul
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H