Răzvan, declaraţii halucinante despre Oana: Se întâmplă ca eu să dorm şi ea să ia un pumn de pastile

Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zăvoranu şi cel care nu s-a dezlipit de vedetă de când starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, a declarat joi seară că deşi doctorii i-au administrat o reţetă, Oana lua pastile peste acel tratament. "Le lua cu Cola, deşi avea deja ficatul mărit".

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 07:50
Răzvan, declaraţii halucinante despre Oana: Se întâmplă ca eu să dorm şi ea să ia un pumn de pastile

Răzvan, iubitul Oanei Zăvoranu, a explicat, joi seara, la CanCan TV cum în urmă cu 10 ani, un medic a sfătuit-o pe Oana să ia, atunci când are dureri cumplite de cap, aspirină, codaină şi distonocalm.

„Lua asta de trei ori pe zi, vedea că nu-i trece durerea şi lua iar alt pumn de pastile. Ea are şi acum dureri infiorătoare de cap. Se întâmplă ca eu să dorm şi ea să ia un pumn de pastile”, a declarat Răzvan.

Mai mult, tânărul susţine că din cauza durerilor grave de cap, Oana nu a ascultat ce i-au spus medicii. „Unii doctori i-au administrat o reţetă, dar ea lua pastile peste acel tratament. Le lua cu Cola, deşi avea deja ficatul mărit”, a mai spus iubitul Oanei.

De asemenea, el a mărturisit că Oana nu are în acest moment deloc acces la internet, telefon sau televizor. „Nu am deschis niciun subiect cu ea înafară de cel al sănătăţii sale şi a Sărbătorilor. Nu-i spun ce nu-i convine, am să-i arăt ce s-a scris despre ea când va fi bine”, a zis Răzvan.

După ce a chemat ambulanţa de două ori, joi seară, Oana Zăvoranu a fost scoasă pe targă din casa ei şi dusă la spital. CITEŞTE ŞI: Cadrele medicale au vorbit despre tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu