Răzvan Fodor a făcut un anunț neașteptat după 13 ani de căsnicie cu Irina: N-avem voie să ne batem capul cu «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica»

Vedeta de la Antena 1 a subliniat că nu au voie să fie geloși și că are foarte mare încredere în fidelitatea partenerei de viață.

20 oct. 2023, 17:37
Răzvan Fodor a făcut un anunț neașteptat după 13 ani de căsnicie cu Irina: N-avem voie să ne batem capul cu «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica»
Răzvan Fodor, mesaj emoţionant la despărţirea Irina. "Am fost departe unul de altul"

După 13 ani de căsnicie cu Irina, Răzvan Fodor a făcut un anunț neașteptat: ”N-aveam voie să fim geloși”. Fostul component al formației Krypton spune că nu are niciun fel de probleme de acest gen. Explicația are legătură cu faptul că vine dintr-un secol în care bărbații nu își prea băteau capul când era vorba de femei.

Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are Irina Fodor despre remarcile partenerului
„N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica».

Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei. Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult.

Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit! Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase. Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura ce frumoasă e”, a spus Răzvan Fodor pentru cancan.ro.

Răzvan Fodor, încredere majoră în soția sa

Răzvan Fodor a mai subliniat că are mare încredere în soția sa, Irina. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite s-a construit într-un fel în care nu pune la suflet anumite lucruri, susține actorul din serialul Bravo, tată, ce va avea premiera pe 21 octombrie 2023.

Citește și: Răzvan Fodor a făcut anunțul după 13 ani de căsnicie cu Irina Fodor: „Uneori simt că mă lupt cu morile de vânt”

În aceeași notă, artistul spune că nu are absolut nicio problemă cu bărbații care se holbează la posteriorul partenerei de viață. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au o fetiță pe nume Diana de care sunt mândri.

Povestea lor de dragoste a început în perioada în care moderatoarea de la Antena 1 avea numai 19 ani. După numai 3 luni de la prima întâlnire au plecat în vacanță împreună și atunci Răzvan Fodor a realizat că este aleasa inimii sale.