Răzvan Fodor este în pericol: „Nu am voie să iau niciodată Covid. Nu am ieșit luni de zile din casă”

Răzvan Fodor este în pericol. Câştigătorul emisiunii Asia Express suferă de astm alergic, afecțiune cronică ce îi poate pune viața în pericol în cazul infectării cu coronavirus. Din această cauză, nu iese din casă şi aşteaptă să se vaccineze cât mai curând.

19 mart. 2021, 14:43
Răzvan Fodor este în pericol: „Nu am voie să iau niciodată Covid. Nu am ieșit luni de zile din casă”
Răzvan Fodor este în pericol

Răzvan Fodor

este în pericol. Actorul, care în aceste momente filmează pentru serialul „Adela”, a fost destul de expus în ultima vreme, cu atât mai mult cu cât a participat și la filmările pentru emisiunea Burlacul, încheiate recent. A mărturisit că și-a luat toate măsurile de precauție pentru a evita contractarea COVID-ului.

Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la «Adela» le facem cu masca pe față‘, a declarat Răzvan Fodor, la Antena Stars.

Răzvan Fodor este în pericol

După ce a câștigat un capital imens de popularitate în urma participării la „Asia Express”, Răzvan Fodor a acceptat provocarea de a prezenta show-ul „Burlacul”. Filmările au avut loc în Turcia, iar măsurile luate au fost stricte, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi: Răzvan Fodor, despre banii câştigaţi la Asia Express: „Am şi datorii”

La deplasarea în Turcia, am fost testați toți. Au fost două locații unde s-a filmat. Casa fetelor era sigilată. Tot ce înseamnă locații exterioare au fost departe, la Valea Regilor, ca să nu fie lume multă. Am stat 33 de zile acolo. Am zis să facem ceva mai mișcat show-ul. Așa că la sfârșitul show-ului eu dau niște sfaturi. Am terminat de filmat, fetele nu au fost obraznice. Totul s-a filmat în Turcia, doar două ediții s-au făcut în România. La început în cursa pentru inima burlacului s-au înscris 25 de fete, dar în finalele din Istanbul au rămas doar 15″, a mai povestit Răzvan Fodor.

Actorul a vorbit şi despre rolul despre prezentator, precizând că i se potriveşte mănuşă. „Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe , să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba„, a declarat Răzvan Fodor.