Răzvan Fodor, câştigătorul Asia Express, sezonul 3, ameninţat cu moartea: „Mi-a zis destul de elegant că, dacă ţin la viaţă…”

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea sunt cei doi câştigători Asia Express, sezonul 3. Aceştia au luptat până în ultimul moment să rămână în competiţie şi nu au reuşit doar asta, ci au pus mâna atât pe trofeu, cât şi pe premiul de 30.000 de euro.

RomaniaTV.net
27 apr. 2020, 08:53
Răzvan Fodor, câştigătorul Asia Express, sezonul 3, ameninţat cu moartea: „Mi-a zis destul de elegant că, dacă ţin la viaţă…”

Fodor și Irina au un mariaj extrem de frumos, cei doi fiind căsătoriți din 2010. Dar până să fie cucerit definitiv de Irina, artistul a avut multă vreme o reputație de adevărat crai.

Citeşte şi: Povestea de iubire dintre Speak şi Ştefania. Cum s-a cunoscut cuplul care urmează să se căsătorească 

Răzvan Fodor de la Asia Express a povestit la un moment dat, conform Cancan, că era să intre în bucluc din cauza unei femei. Acesta a primit un telefon de amneințare de la soțul unei anume Carmen.

Mi-a zis că are numărul meu de telefon din agenda soției sale, o anume Carmen. Bănuitor, mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea. Eu cunosc vreo cinci femei ce poartă acest nume. Nu-mi mai rămâne decât să le ocolesc pe toate. Dacă mă caută Carmen Electra, mă risc‘, și-a amintit Răzvan Fodor.

Interviu senzaţional cu Răzvan Fodor, după ce a câştigat Asia Express

Răzvan a dezvăluit lucruri care nu au fost arătate la TV, din culisele Asiei Express.

Este un fel de Hunger Games (Jocurile foamei), doar că nu moare nimeni. Aveam și un tracker noi, în caz că ne pierdeam.

Au fost multe lucruri șocante. Am fost într-un trib de canibali, undeva în partea de Nord din Filipine. Ei își țin morții într-un fel de „magazie cu scule”. Își țin acolo bunicii, părinții și îi scot undeva pe verandă, mai stau cu ei, le dau ofrande. N-am văzut, dar am văzut criptele, dar nu poți să dai așa ceva pe post. Pe la unele case, mai era înfipt câte un craniu în gard. Cum să nu te șocheze astfel de lucruri

Într-o zi am fost mușcat de niște viermi, am avut picioarele pline de răni. Asta nu a fost pe TV.„, a declarat Răzvan Fodor într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Acesta este MOTIVUL pentru care Răzvan Fodor şi Catrinel Menghia s-au DESPĂRŢIT

Programul zilei: Mă trezeam în jur de 5:30 și îl mai lăsam pe Sorin un sfert de oră. Cameramanii veneau pe la 6:00-6:30.

Aveam și reporterul și operatorul, iar pe la 6 și ceva primeam mesaj de la Gina.

Drumurile de acolo sunt foarte înguste, foarte proaste și nemarcate în Filipine.

Pe la 5 seara se oprea jocul și eram nevoiți să ne găsim cazare. Cel mai mult ne-am întins până la 12 noaptea să găsim cazare.

După se făceau interviurile, în care povesteai ce ai făcut peste zi. Erau foarte obositoare„, a mai declarat câştigătorul sezonului 3 Asia Express.


loading...