Răzvan Lucescu, după 0-0 acasă, cu Astra: Plecăm cu un avantaj pentru retur

Petrolul Ploieşti - Astra Giurgiu s-a încheiat 0-0 în prima manşă a semifinalelor Cupei României, însă rezultatul nu-l nelinişteşte pe antrenorul gazdelor, Răzvan Lucescu, acesta considerând că echipa sa are prima şansă pentru meciul retur.

27 mart. 2014, 06:28
Răzvan Lucescu, după 0-0 acasă, cu Astra: Plecăm cu un avantaj pentru retur

Răzvan Lucescu a înregistrat al treilea rezultat de egalitate consecutiv de când a preluat-o pe Petrolul, de această dată remizând acasă cu Astra Giurgiu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

După rezultatul de 0-0 cu giurgiuvenii, Răzvan Lucescu a oferit o declaraţie curioasă, considerând că echipa sa are prima şansă pentru confruntarea din deplasare, de peste trei săptămâni.

„A fost un meci foarte greu, un meci pe care Astra în multe momente l-a controlat. Rezultatul este just, cea mai importantă perioadă a noastră a venit din minutul 70, când ne-am apropiat. Sunt două reprize de 90 de minute.

Mi-aş fi dorit să câştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. Am întâlnit echipa de pe locul 2. Trebuie să recunoaştem că traversăm o perioadă dificilă în care nu prea avem realizări.

Noi plecăm cu un uşor avantaj, cel puţin psihologic. Nu a fost nici o diferenţă între Astra de azi şi cea a lui Isăilă, nici nu avea cum.

Noi atunci când trebuia să dăm mingea în dreapta o dădeam în stânga, şi în loc de înainte o dădeam înapoi.

Există o presiune din afară. Singurul lucru îngrijorător ar fi ca băieţii să cadă psihic, dar voi face tot posibilul să nu se întâmple asta. Le-am ţinut un scurt discurs în vestiar, cred că avem prima şansă la finală. Le-am zis că vor veni şi golurile, trebuie să luptăm în continuare. Promit că vom da gol şi vom bate Dinamo duminică!”, a spus Răzvan Lucescu.