Răzvan Simion a izbucnit în plâns la iUmor. Declarațiile emoționante ale fiicei sale, Ianca: „O să întrebe lumea ce poezii scrii tu”

Răzvan a izbucnit în plâns la iUmor. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani se alătură la masa juraţilor duminică seara şi va avea parte de o surpriză care îl va emoţiona până la lacrimi.

14 oct. 2022, 15:04
Răzvan Simion a izbucnit în plâns la iUmor. Declarațiile emoționante ale fiicei sale, Ianca: „O să întrebe lumea ce poezii scrii tu”
Răzvan Simion a izbucnit în plâns la iUmor

Răzvan Simion a izbucnit în plâns la iUmor. Prezentatorul a fost copleșit de momentul în care și-a văzut fiica pe scenă. Roast-ul pregătit de Ianca l-a făcut pe tatăl ei să se simtă ca într-un rollercoaster emoțional.

Citeşte şi: Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo” FOTO

Răzvan Simion a izbucnit în plâns la iUmor

Apariția fiicei sale la iUmor a fost un șoc dublu pentru Răzvan Simion, care ocupă scaunul celui de-al patrulea jurat în cadrul noului episod al show-ului de la Antena 1. Și asta pentru că el nu s-a așteptat nicio secundă ca Ianca să-i facă o asemenea surpriză. Vizibil emoționată, fiica prezentatorului și-a jucat foarte bine rolul.

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, iar tatăl ei a completat: „Aoleu! Vai, ce bună a fost“.

Ulterior, tânăra și-a continuat roast-ul astfel: „Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept“. Momentul a fost atât de emoționant, încât nu doar Răzvan a avut ochii în lacrimi.