Răzvan Simion nu mai prezintă Neatza cu Răzvan și Dani. Lipsește deja de câteva zile de la Antena 1

Răzvan Simion lipsește de câteva zile de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, asta pentru că a plecat peste hotare alături de iubita lui, Daliana.

06 apr. 2023, 19:59
Răzvan Simion nu mai prezintă Neatza cu Răzvan și Dani. Lipsește deja de câteva zile de la Antena 1
Răzvan Simion lipsește de la Neatza

Dani Oțil prezintă de câteva zile matinalul de la Antena 1 fără Răzvan Simion. Se pare că prezentatorul se află în concediu tocmai în Japonia, împreună cu iubita lui, Daliana Răducan.

Acesta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare din locurile pe care le-a vizitat. Și partenera lui a făcut publice mai multe imagini din aventura lor, la secțiunea InstaStory.

„Cu cât trec anii, parcă se lungește timpul, asemenea unei umbre la amurg. Într-o zi întunericul va înghiți umbra cu totul”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul. Ianca s-a făcut blondă și a postat imaginea pe Instagram FOTO

Acum emisiunea este prezentată de Dani Oțil, alături de Florin Ristei, Ramona Olaru și Cuza. Fanii au observat lipsa lui Răzvan și au transims câteva mesaje în acest sens.

„Dis de dimineață, te-a taxat colegul tău Dani pentru descrierea postării…”, „Se tăvălește Dani de dorul tău, vorbește de tine mereu”, au fost o parte dintre acestea.

Răzvan Simion și-a cerut iubita în căsătorie

Răzvan Simion și Daliana Răducan au decis să-și ducă relația la nivelul următor, iar în 2023 vor să devină soț și soție.

Răzvan Simion și-a dorit neapărat să-și ceară iubita în căsătorie în noaptea de Revelion și a așteptat luni de zile acest moment. Și-a planificat cererea până la cele mai mici detalii, iar vestea a emoționat-o foarte tare pe Daliana. Prezentatorul a ales un inel superb cu diamant cu care și-a impresionat iubita, iar după ce ea a spus cel mai hotărât „da”, le-a povestit și fanilor cum s-a întâmplat totul.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este, în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.
Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

 Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a transmis prezentatorul la începutul acestui an.