Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale: „N-are rost să ne împovărăm bugetul familiei”

Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are o relație foarte bună cu cei doi copii, pe care îi are din fosta căsnicie. Fata lui, Ianca, a împlinit 18 ani și vrea să studieze în străinătate.

14 dec. 2022, 17:05
Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale: „N-are rost să ne împovărăm bugetul familiei”
Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale

Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale. Ianca e mai decisă ca niciodată să plece să studieze în altă țară, dar încă nu știe unde. Prezentatorul spune că își susține fiica necondiționat, pentru că vrea să fie fericită.

Citește și: Răzvan Simion, primele detalii despre nunta cu Daliana Răducan. Cum se înţeleg fiica şi iubita prezentatorului TV

Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale

Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă.

Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali. Oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul.

Ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a afirmat Răzvan Simion.

Pentru că nu-i place să arunce cu banii, Răzvan consideră că nu e cazul să-i cumpere mașină Iancăi, dacă vrea să plece din țară. „Urmează examenul, a terminat școala de șoferi și probabil că asta este primul pas. Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină. Afară, sistemul de transport în comun este foarte ok”, a mai spus prezentatorul.