Răzvan Simion, primele detalii despre nunta cu Daliana Răducan. Cum se înţeleg fiica şi iubita prezentatorului TV

Răzvan Simion şi Daliana Răducan formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată. Prezentatorul TV ia în calcul şi o eventuală căsătorie cu iubita sa, dar nu au stabilit încă momentul în care vor face acest pas.

17 nov. 2022, 12:22
Răzvan Simion, primele detalii despre nunta cu Daliana Răducan. Cum se înţeleg fiica şi iubita prezentatorului TV
Răzvan Simion, primele detalii despre nunta cu Daliana Răducan. Cum se înţeleg fiica şi iubita prezentatorului TV

Răzvan Simion, primele detalii despre nunta cu Daliana Răducan. Prezentatorul TV s-a depărţit în 2015 de Diana, cu care are doi copii, Ianca, 18 ani, şi Tudor, 14 ani, după care a avut o relaţie de cinci ani cu Lidia Buble, pentru ca din vara anului 2020 să trăiască o poveste de dragoste cu Daliana Răducan, arhitectă şi designeriţă de interior.

Citeşte şi: Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor. Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi. „Tati, sunt aici pentru că te iubesc, ești eroul meu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea”

Aflat la Premiile TV Mania, Răzvan Simion a venit neînsoțit, dar a şinut să precizeze că totul decurge excelent în relaţia sa cu Daliana Răducan.

„Iubita mea face foarte bine. Are proiecte care îi mănâncă foarte mult timp în amenajări interioare, acum a dezvoltat o platformă de YouTube. În rest, suntem mai bine ca niciodată. Ea este un suport pentru ceea ce fac eu în lumea asta, în media, cum sunt și eu un suport emoțional pentru ea pentru ce urmează să facă zilele astea. Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi. Totul o să curgă într-un firesc care cu siguranță o să îl aflați și voi”, a declarat Răzvan Simion pentru Click!.

Citeşte şi: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech. Suma colosală achitată pentru o noapte de cazare

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, este foarte apropiată de iubita tatălui ei, alături de care a fost de mai multe ori în vacanță. „Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine. Când vor fi lucruri de anunțat, vom anunța”, a spus Răzvan Simion, recent, într-o emisiune de la Antena Stars.