Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă de poveste: „Totul este stabilit, de la modelul rochiei până la locul unde o să aibă loc”

Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă de poveste. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar acum au decisă să își oficializeze relația. Au totul stabilit, de la modelul rochiei de mireasă până la locul unde va avea loc marele eveniment.

29 iun. 2023, 22:08
Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă de poveste: „Totul este stabilit, de la modelul rochiei până la locul unde o să aibă loc”
Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă de poveste

Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă de poveste. Cei doi au fost inițial discreți în privința relației lor, dar au început să fie mai deschiși în ultima perioadă și să se afișeze mai mult împreună. Au apărut chiar și la evenimente publice și au împărtășit fotografii pe rețelele de sociale.

Citește și: Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă de poveste

La începutul anului, Răzvan Simion a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa, Daliana Răducan. Acum, în cadrul unui interviu, prezentatorul a vorbit despre nuntă.

A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs.

Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp.

Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)‘, a declarat Răzvan Simion, potrivit Ego.ro.