Răzvan Simion și Dani Oțil, cei mai buni prieteni de 38 de ani. „Avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt. Nu am stat certați niciodată”

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt cei mai buni prieteni de 38 de ani. Cei doi matinali de la "Neața cu Răzvan și Dani" au o relație specială atât pe platoul de filmare, cât și în viața de zi cu zi.

25 aug. 2022, 09:45
Răzvan Simion și Dani Oțil, cei mai buni prieteni de 38 de ani. „Avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt. Nu am stat certați niciodată”

Mulți doar visează la o prietenie așa frumoasă ca a lor. Răzvan Simion a mărturisit că nu au stat niciodată certați, deși au mai fost și mici dispute între ei, de-a lungul timpului.

Întrebat cât de strânsă e prietenia lor și dacă Dani e omul pe care se poate baza oricând și la orice oră, Răzvan a a spus că: „Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia”.

Răzvan Simion a explicat cum au ajuns în punctul în care să treacă cu vederea tot ce nu le place unul la altul și să rămână prieteni la catarmă de atâția ani. „Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite”.

Nu au stat certați niciodată. Chiar și când au apărut mici dispute, ele au fost uitate numaidecât.

„Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru „croiala profesională”, a mai spus Răzvan pentru Viva.

Întrebat dacă îi mai lipsește ceva în momentul de față, matinalul a afirmat că: „De-aș avea timp… e singurul lucru pe care banii nu-l pot cumpăra. Mă bucur de fiecare clipă, nu trăiesc în trecut și în regrete, și consider că am primit lecții, și nu că am făcut greșeli. Am făcut pace cu mine și am început să mă iubesc mai mult. Unii spun că meritam”.

Citește și Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a transformat total. Cum arată acum Diana, după ce s-a recăsătorit

Citește și Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”