Reacţia ALDE, după ce Orban ia în calcul obligativitatea purtării măştii în aer liber. „Să dea persoanelor vulnerabile măştile promise”

ALDE cere Guvernului condus de Ludovic Orban să dea persoanelor vulnerabile măştile de protecţie promise, înainte de a lua în calcul introducerea obligativităţii purtării măştilor de protecţie în aer liber. Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu le-a reamintit guvernanţilor că "au trecut aproape 2 luni de când le-au promis și nu au făcut nimic".

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 09:37
Reacţia ALDE, după ce Orban ia în calcul obligativitatea purtării măştii în aer liber. „Să dea persoanelor vulnerabile măştile promise”

„Înainte de a purta orice discuție despre introducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber, dl Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise!

Sunt deja zile bune de când licitația a avut loc! Au trecut aproape 2 luni de când le-au promis și nu au făcut nimic!

Așadar, înainte de a impune noi măsuri în privința extinderii măsurii de purtare a măștilor asigurați-vă că oamenii nevoiași nu trebuie să mai cheltuie banii de mâncare și medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii.

Ieșiți din birouri în România reală!”, este mesajul publicat de ALDE, pe pagina de Facebook.

Masca ar putea fi obligatorie şi în aer liber. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ, făcut de Ludovic Orban

Reacţia ALDE vine în contextul în care premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că s-ar putea impune obligativitatea purtării măştii în aer liber, în spaţiile în care se pot forma aglomeraţii.

Contradicţii între Iohannis şi Tătaru. Ministrul Sănătăţii, despre măştile pentru persoanele defavorizate: Licitaţia se reia