Contradicţii între Iohannis şi Tătaru. Ministrul Sănătăţii, despre măştile pentru persoanele defavorizate: Licitaţia se reia

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi faptul că a fost licitaţie pentru achiziţionarea a 115 de milioane de măşti pentru persoanele defavorizate a fost reluată. În prezent fiind finalizată evaluarea ofertelor. Cu toate acestea, preşedintele Klaus Iohannis a declarat faptul că a început distribuirea măştilor pentru persoanele în cauză.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 19:29
Contradicţii între Iohannis şi Tătaru. Ministrul Sănătăţii, despre măştile pentru persoanele defavorizate: Licitaţia se reia

Nelu Tătaru susţine că la prima licitaţie nu a ieşit niciun câştigător, iar licitaţia a fost reluată. Ministrul Sănătăţii a adăugat faptul că în această seară ar trebui să fie declarat un câştigător, iar mâine ar trebui ca acesta să înceapă furnizarea măştilor.

Citeşte şi: NOI restricţii de la 1 iulie 2020. Nelu Tătaru anunţă ce ne aşteaptă

„Licitaţia s-a reluat. La prima licitaţie nu a ieşit niciun câştigător. Licitaţia constă în 115 milioane de măşti pentru 2.300.000 de persoane, câte 50 de măşti aferente a două luni în valoare de 230 de milioane de lei. S-a reluat această licitaţie. Astăzi s-a terminat şi evaluarea ofertelor. În această seară, trebuie să avem şi un câştigător, iar mâine (n.r. – miercuri) acel câştigător ar trebui să înceapă să furnizeze aceste măşti”, a spus Tătaru, la Parlament.