Reacţia Andreei Mantea atunci când fiul ei a venit de la şcoală vânăt şi cu ochiul aproape scos: „Simţea că e o nedreptate şi a intervenit, dar şi-a luat-o de la agresor, că el era mămăligă”

Andreea Mantea a trecut prin momente teribile atunci când micuţul David s-a întors de la şcoală plin de vânătăi. Nu l-a putut certa, însă, pentru că băiatul nu făcuse decât să sară în apărarea unor colege tachinate de un alt coleg. Ulterior, vedeta a considerat potrivit să-şi dea copilul să urmeze cursuri de autoapărare.

05 aug. 2022, 16:36

Invitată în cadrul podcastului prezentat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea a dezvăluit cum fiul ei s-a transformat dintr-un copil timid într-un băiat curajos. Când era mai mic, David a fost bătut de colegii de la școală după ce i-a luat apărarea unei fetițe căreia alți copii îi făceau probleme. În mai multe rânduri, micuţul s-a întors acasă plin de vânătăi.

Pe David a trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat, era bătut la școală. Asta deşi el îşi vede de treaba lui. Apoi, erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna. Dar mi-o spunea ca şi cum depășise acel moment, cumva acceptase. Atât de multe lecții de viață a luat de la mine și a auzit tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur. Nu mai zic că prin şcolile astea acum fac tot felul de meditaţii’, a dezvăluit Andreea Mantea în podcastul Ilincăi Vandici.

Andreea Mantea, mândră că micuţul David a învăţat să se apere singur: „El era aşa mămăligă pe partea asta”

La un moment dat, profesoara lui David a sunat-o pe Andreea Mantea și i-a mărturisit că fiul ei a bătut patru copii. Vedeta TV nu s-a putut supăra, însă, pe fiul ei. Dimpotrivă, a fost mândră pentru că, într-un final, micuţul a învăţat să se apere.

Citeste si Drama prin care trece Andreea Mantea. Nu reuşeşte să-şi revină: „Încă sufăr, încă plâng. Nu zic nu terapiei”

El își vedea de treaba lui, dar erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea, stătea, nu se băga și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Până la urmă el era cel luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e. A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie. Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru. Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină.

Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!’. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape. L-am scos de la școala respectivă”, a mai dezvăluit prezentatoarea de a Kanal D.

Citeste si Andreea Mantea, moment jenant în parc. Ce făcea vedeta în miezul zilei: „Se uită toată lumea la mine”