Reacția Andreei Marin după ce a fost criticată de Iulia Albu: „Nu mă interesează”

Reacția Andreei Marin după ce a fost criticată de Iulia Albu. Designerul este extrem de strict atunci când vine vorba despre ținutele vedetelor. Unele sunt deranjate de comentariile criticului de modă, altele le acceptă și urmează sfaturile.

01 mart. 2023, 09:08
Reacția Andreei Marin după ce a fost criticată de Iulia Albu: „Nu mă interesează”
Reacția Andreei Marin după ce a fost criticată de Iulia Albu

Reacția Andreei Marin după ce a fost criticată de Iulia Albu. „Zâna” a fost subiectul de discuție a Iuliei Allbu, în carul emisiunii Poliția Modei, unde a intrat în vizorul celebrului critic de modă. Chiar dacă vedeta are sute de admiratori, se pare totuși că stilul său vestimentar nu este pe placul fostei soții a lui Mihai Albu.

Lucrul care nu i-a plăcut designerului a fost faptul că Andreea Marin s-a fotografiat cu tocuri, în propria sa curte, fapt ce nu este deloc justificat, în concepția acesteia.

Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?!”, a comentat Iulia Albu, după ce a văzut videoclipul postat de Andreea Marin pe TikTok, acum ceva timp.

Reacția Andreei Marin după ce a fost criticată de Iulia Albu

Se pare însă că Andreea Marin nu este prea afectată de astfel de critici primite. Vedeta nu mai pune atât de mult preț pe haine, ajungând la vârsta la care este condusă de total alte principii și valori. Așadar, Andreea Marin îi răspunde simplu și ferm Iuliei Albu.

Le primesc astfel: nu mă interesează. Mulțumesc!„, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin a vrut să își ia viața. Drama prin care a trecut prezentatoarea: „Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole”

Wow! Cât s-a îngrășat Andreea Marin

Se pare că Andreea Marin a pierdut lupta cu kilogramele și nu a reușit să slăbească, iar formele de altă dată au dispărut. Vedeta arată diferit față de acum câțiva ani, mai ales că și-a schimbat și culoarea podoabei capilare și a ales să se facă blondă.â

Chiar și așa, fosta „Zână a Surprizelor” se simte bine în pielea ei. Prezentatoare tv a fost surprinsă de paparazzi Cancan la brațul iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, cu care este împreună de mai bine de 6 ani.

Cei doi îndrăgostiți au ieșit la o plimbare într-un mall din nordul Capitalei, acolo unde au mâncat și au colindat magazinele. Andreea și partenerul ei au ales să servească prânzul într-un restaurant cu specific grecesc, acolo unde și-au răsfățat papilele gustative cu preparate speciale.

După ce s-au „alimentat”, cei doi au decis să facă puțină mișcare și au pornit la o plimbare prin magazine. Andreea Marin s-a simțit bine alături de iubitul ei mai tinerel.

La început, cei doi au avut o relație distanță, deoarece în trecut, Adrian Brâncoveanu a fost consul la Tripoli, în Libia și a trăit o perioadă în Tunisia.