Reacţia care a cucerit internetul! Ce a făcut un Golden Retriver atunci când a realizat că rămâne fără cea mai bună prietenă

Cine spunea că animalele nu sunt capabile de sentimente nu putea greși mai mult. Reacția unui câine din rasa Golden Retriver pare desprinsă din filme, însă este cât se poate de reală.

19 nov. 2020, 08:26
Reacţia care a cucerit internetul! Ce a făcut un Golden Retriver atunci când a realizat că rămâne fără cea mai bună prietenă

Reacţia incredibilă a Golden Retriver-ului care i-a impresionat până la lacrimi pe internauţi

Sandy, un Golden Retriver aflat la maturitate, nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care a constatat că cea mai tânără membră a familiei sale, Tory Harless, studentă, urma să stea departe de casă o perioadă fiindcă fusese acceptată la facultate.

Tony a postat pe Tik Tok video-ul în care cățelușa părea foarte afectată de plecarea ei şi care se gândea, probabil, că nu avea să mai petreacă suficient timp alături de ea.

Simpaticul clip video a strâns mai mult de 300.000 de vizionări pe rețeaua socială și i-a impresionat pe toții privitorii.

În imagini apare cățelușa Sandy privind cu ochii triști spre spatele mașinii, în timp ce stăpâna o întreabă: „Ce e, Sandy? Îţi e dor de Tory?”.

După ce au văzut acest video, mulţi internauţi i-au scris în comentarii lui Tory să renunţe la facultate şi să se întoarcă acasă la căţeluşa ei.

„Nu ai nevoie de diploma aceea, du-te acas”, „Nu plânge, nu plânge, nu plânge”, „De ce am început să plâng? Nici măcar nu e câinele meu” sunt câteva dintre comentariile lăsate la video-ul respectiv.

„Unde sunt recompensele ei? Tocmai a fost părăsită de prietena ei cea mai bună. Are nevoie de acele recompense pentru a putea face faţă”, a spus un alt internaut, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ultima girafă albă din lume beneficiază de măsuri extreme de protecţie. Cum sunt desurajaţi braconierii să se apropie de ea

Citeşte şi Povestea impresionantă a căţelului care a parcurs sute de kilometri pentru a-şi revedea stăpânii. A stat două săptămâni pe drum