Reacţia fabuloasă a actorilor Oana Pellea, Florentina Ţilea şi Ion Caramitru la aflare veştii că Nicuşor Dan a câştigat Primăria VIDEO

Bucurie mare în culisele piesei de teatru „Jurnal de România. 1989”, ai cărei protagonişti sunt actorii Oana Pellea, Florentina Țilea, Ion Caramitru și Daniel Badale. Primii trei au fost surprinşi imediat după aflarea exit pollului, conform căruia Nicuşor Dan a câştigat Primăria Capitalei.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 06:03
Reacţia fabuloasă a actorilor Oana Pellea, Florentina Ţilea şi Ion Caramitru la aflare veştii că Nicuşor Dan a câştigat Primăria VIDEO

Reacţia lor este absolut fabuloasă. În timp ce Caramitru şi Oana Pellea încearcă să discute pe marginea veştii că Nicuşor Dan este noul primar al Capitalei, Florentina Ţilea apare în cadru executând un fel de dansul ploii.

Nu-i adevărat, nu-mi vine să cred, toată ziua am crezut că pierde„, îi spune Oana Pellea lui Ion Caramitru.

Citeste si FOTO Cum arăta Nicuşor Dan în tinereţe. Noul primar general al Capitalei avea barbă şi părul lung

Ia uite-o şi pe nebună„, este replica Oanei Pellea la apariţia Florentinei Ţilea care dansa.

Oana Pellea şi-a exprimat bucuria pentru câştigarea alegerilor locale de către Nicuşor Dan în mai multe postări.

„Alianță USR-PLUS ESTE VEDETA ACESTOR ALEGERI! Vă place nu vă place acesta este Adevarul! FELICITARI USR-PLUS! Punct și de la capăt! Bucureștiul de astăzi începe o viața nouă!”

„Foarte adevarat dar cred ( sper) ca Nicușor Dan înțelege și apreciază contribuția esențială la victorie a lui Vlad Voiculescu ! Îmi doresc asta pentru noi toți și pentru Nicușor Dan.”