Reacția halucinantă a profesoarei din Prahova batjocorită de elevi. „Nu s-a întâmplat nimic grav”

Profesoara de engleză din comuna Brebu, județul Prahova, care a fost filmată în timp ce este umilită de mai mulţi elevi, în timpul unei ore de curs, unul dintre ei mimând acte sexuale, a avut avut o primă reacție care i-a șocat pe colegi.

09 apr. 2023, 16:21
Reacția halucinantă a profesoarei din Prahova batjocorită de elevi. „Nu s-a întâmplat nimic grav”
Reacția halucinantă a profesoarei din Prahova batjocorită de elevi. "Nu s-a întâmplat nimic grav"

Reacția halucinantă a profesoarei din Prahova batjocorită de elevi. După ce imaginile halucinante au apărut în spațiul public și a revoltat întreaga țară, profesoara le-ar fi spus colegilor săi că nu s-a petrecut nimic grav.

Citește și Elevul din Bucureşti care şi-a înjunghiat profesoara de japoneză a fost reţinut pentru 24 de ore

Reacția halucinantă a profesoarei din Prahova batjocorită de elevi

Reacția cadrului didactic cu o experiență de 20 ca profesor titular i-a lăsat fără cuvinte pe colegii săi.

„Noi am fost informați în dimineața zilei de joi, pe 6 aprilie, fiind ziua în care, de altfel, și conducerea școlii a aflat de existența acelui filmuleț. A intrat doamna director în posesia filmulețului, ne-a informat pe noi, Inspectoratul Școlar, și a informată și poliția. Se pare că filmulețul este de acum două săptămâni, aproximativ. Doamna profesoară a avut o discuție cu conducerea școlii și dumneaei a considerat că nu s-a întâmplat nimic grav”, a declarat inspectorul școlar general al Inspectoratului Județean Prahova, Ilona Rizea, potrivit observatorulph.ro.

Vă reamintim că zilele trecute, în spațiul public au apărut mai multe imagini în care o profesoară de la o şcoală din judeţul Prahova este umilită de mai mulţi elevi, în timpul unei ore de curs, unul dintre ei mimând acte sexuale în spatele cadrului didactic, în timp ce aceasta scrie la tablă.

Se pare că întregul moment a avut loc în urmă cu două săptămâni, însă totul a ieșit la iveală abia zilele trecute, când imaginile șocante au ajuns în posesia conducerii școlii și ulterior în spațiul public.

În urma acestui incident odios, conducerea unității de învățământ a decis scăderea notei la purtare a elevilor de 13 ani care au batjocorit-o pe profesoară şi au primit mustrare scrisă. dacă media lor la purtare va fi scăzută la 4, elevii vor rămâne repetenți.

„În dimineaţa zilei de 6 aprilie 2023, conducerea unităţii de învăţământ a fost informată de existenţa unui clip video realizat în timpul unei ore de curs şi, imediat ce a intrat în posesia lui şi a fost vizionat, au fost înştiinţate Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Poliţa comunei Brebu. Tot în cursul zilei de 6 aprilie 2023, a fost convocat Consiliul Clasei, care a stabilit sancţionarea elevilor implicaţi, astfel: cei doi elevi care apar în imagini şi elevul care filmează şi îi instigă au fost sancţionaţi cu ‘Mustrare scrisă’ şi scăderea notei la purtare cu 6 puncte, iar ceilalţi elevi prezenţi în clasă ‘Observaţie scrisă”, precizează informarea IŞJ Prahova.

Citește și Profesoară de 37 de ani moartă subit din cauza unei infecții viro-bacteriene