Reacţia Israelului la ameninţarea iraniană: Statul evreu desfăşoară sisteme de cupole de fier pe fondul temerilor unui atac iranian

Publicat: Marţi, 08 Mai 2018 22:40 // Actualizat: Marţi, 08 Mai 2018 22:48 // Sursa: romaniatv.net

Israelul desfăşoară sisteme de apărare, de domuri de fier, pentru a face faţă unui eventual atac din partea Iranului.

Statul evreu a desfăşurat deja mai multe sisteme de tip domuri de fier în teritoriile de Nord ale ţării pentru a preîntâmpina eventuale atacuri din partea Iranului. De asemenea, autorităţile israeliene au instruit autorităţile locale din partea israeliană a Înălţimilor Golan pentru a se apăra în faţa unor astfel de atacuri, în cazul în care identifică ceea ce militarii numesc "activităţi neregulate ale forţelor iraniene din Siria".

În declaraţia militară se mai spune că sistemele de apărare au fost desfășurate ", iar trupele IDF (Forța de Apărare a Israelului) sunt în alertă pentru a preveni orice atac ".

Citeşte şi Donald Trump a decis să RETRAGĂ SUA din Acordul nuclear cu Iranul. Reacţia Teheranului LIVE VIDEO

Aceste măsuri intervin pe fondul anunţului preşedinztelui americanDonld Trup că SUA se retrag din acordul nuclear al Iranului.

Comentariile lui Trump intervin în contextul în care, la sfârşitul lunii trecute, premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, la rândul său, că are dovezi legate de faptul că Teheranul "a minţit" după ce a semnat acordul nuclear, adăugâng că guvernul iranian deţine pe ascuns un program secret privind armele nucleare.loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H