Reacţia iubitului Oanei Zăvoranu după ce aceasta şi-a arătat sânii la televizor

După ce, marţi seară, Oana Zăvoranu s-a dezbrăcat în direct la televizor, toată lumea se aştepta ca iubitul acesteia să reacţioneze. Se pare că, Răzvan, iubitul Oanei, nu a fost deloc deranjat de numărul de striptease prestat de vedetă.

21 feb. 2013, 07:46
Reacţia iubitului Oanei Zăvoranu după ce aceasta şi-a arătat sânii la televizor

„Răzvan este un tip modern, nu s-a supărat! Mi s-au văzut un pic sânii, dar a zis că este un act artistic și nu are de ce să se supere”, a declarat Oana Zavoranu.

Oana Zăvoranu a fost invitată la un post de televiziune, unde a prestat un număr de striptease destul de fierbinte. Vedeta a dorit să strângă 20.000 de Like-uri pe Facebook pentru o fotografie sexy cu ea, pentru a-i fi asigurată participarea la „finala asistentelor” de la o emisiune de televiziune.

Când a văzut că fanii virtuali au apreciat fotografia în număr extrem de mare în doar câteva minute, Oana Zăvoranu nu a mai stat pe gânduri şi a spus că, dacă ajunge la 50.000 de voturi, va face striptease. Fanii ei virtuali au votat cu frenezie, iar Oana s-a ţinut de cuvânt, lăsând să i se vadă sânii, în toată splendoarea lor.

 

Stela Popescu, despre Oana Zăvoranu: Are talent de actriţă. Mi se pare că se risipeşte