Reacția lui Adi Minune, după ce un copil i-a furat banii din buzunar. Fiica sa, Karmen, i-a arătat imaginile devenite virale pe internet: „Eu mă așteptam să fie amuzat”

Adi Minune, unul dintre cei mai iubiți maneliști, a trecut printr-o întâmplare amuzantă în timpul unui spectacol. În timp ce cânta, un copil i-a sustras o sumă de bani din buzunar.

30 oct. 2023, 16:35
Reacția lui Adi Minune, după ce un copil i-a furat banii din buzunar. Fiica sa, Karmen, i-a arătat imaginile devenite virale pe internet: „Eu mă așteptam să fie amuzat”
Momentul în care un copil îi fură banii lui Adi Minune din buzunar

Adi Minune a trecut printr-o întâmplare amuzantă în timpul unui show. Un băiețel care se afla printre participanți i-a furat artistului o sumă de bani din buzunar. Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale, iar imaginile au devenit imediat virale.

Karmen, fiica cea mare a manelistului, a vorbit despre această întâmplare, dar și despre cum a reacționat tatăl său atunci când a fost pus în această ipostază. Videoclipul s-a viralizat pe toate rețelele sociale.

Citește și: Cum a picat Adi Minune în plasa lui Jean de la Craiova: „El ţipa după casetofon, eu l-am minţit că i-a fost furat. În cele din urmă, s-a bucurat că ‘hoţii’ nu m-au omorât”

Karmen spune că atât ea, cât și tatăl ei s-au amuzat atunci când au văzut filmulețul, chiar dacă Adi Minune a fost puțin enervat la început.

„Am râs rău, și eu, și el. Eu mă așteptam să fie amuzat, dar fii atent că tata chiar s-a enervat. Dacă vă uitați acum la materialul ăsta, vă rog frumos, ieșiți, dați pe pauză, căutați clipul să vă uitați la copilul ăla, când tata se întoarce cu fața la el, că el se uită pe sus. E cel mai tare lucru posibil, m-am uitat la faza aia de 500 de ori.

Gen ‘n-am făcut nimic’. Și cică tatăl copilului l-a și certat rău, îți dai seama. N-avea omul nicio vină, bineînțeles, cred că cu toții am furat ceva când eram mici”, a declarat Karmen, pentru cancan.ro.

@davidaaran #lafurat #adrianminune #bani ♬ Balkanacc – Desingerica & Pljugica

Citește și: Adrian Minune i-a cumpărat fiului său un bolid de lux, cu ocazia majoratului: „Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia”

Fiica manelistului spune că înțelege foarte bine situația și spune că nu poate fi supărată, fiind vorba despre un copil. La rândul ei, a trecut printr-o situație similară, atunci când se afla la grădiniță. Pe când avea doar câțiva ani, a furat un obiect de la o colegă, lucru care nu i s-a părut foarte grav, dar acum știe că s-ar supăra dacă fiica ei ar face un asemenea gest.

„N-am furat bani, ci obiecte. Le-am ținut ascunse, ca să nu-și dea seama ăla de la care am furat, ca să treacă niște timp. Am furat un lanț de la pantalonii unei fete. Era la grădi și mi se părea cool. L-am luat, ce e așa grav?! Și niciodată nu l-am purtat la grădi, ca să vezi că eram și deșteaptă”, a mai spus cântăreața.