Reacţia lui CTP la interviul Andreei Esca: „N-am văzut-o niciodată aşa. A salvat nişte vieţi şi nişte suflete”

Cristian Tudor Popescu a reacţionat în urma interviului difuzat de ProTV în care prezentatoarea Andreea Esca a vorbit despre faptul că a fost infectată cu coronavirus. Gazetarul susţine că vedeta a reușit să salveze "niște vieți și niște suflete" prin interviul său. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 19:52
Reacţia lui CTP la interviul Andreei Esca: „N-am văzut-o niciodată aşa. A salvat nişte vieţi şi nişte suflete”

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre interviul profund pe care l-a avut Andreea Esca la ProTV. Acesta a remarcat faptul că prezentatoarea a făcut „un lucru foarte greu”: a povestit „în direct ce i se întâmplă unei persoane apropiate”.

„O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni, nu mai știu de câte ori, dar n-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Ea este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecțiunea. Acum n-a mai fost profesionistă, a fost amatoare, în sensul profund a rădăcinii acestui cuvând, și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și fără să fie preot, cred că a salvat niște vieți și niște suflete, prin ceea ce a spus și cum a spus”, a spus gazetarul.

De asemenea, gazetarul Cristian Tudor Popescu a lăudat-o pe Andreea Esca pentru curajul de care a dat dovadă.

Citeşte şi: Andreea Esca, declaraţii despre coronavirus: „Da! Am fost bolnavă de COVID-19”

„Ea n-a mai putut să fie știrista atât de detașată. Eu întotdeauna am apreciat-o pentru sângele ei rece, pentru luciditatea în emisiuni atunci când am fost împreună cu ea, indiferent cât de dificilă era situația politică sau cât de dificile erau întrebările care se puneau. De data asta, Andreea a fost vulnerabilă și a făcut un lucru foarte greu (…), nu știu câți dintre noi l-ar putea face, și anume să povestești în direct ce i se întâmplă unei persoane apropiate, cum este soțul Andreei, Alexandru Eram, un om care a ajuns în pragul morții. Pentru că asta s-a întâmplat acolo, a ajuns în pragul morții, până la transfuzia cu plasmă cu anticorpi, care a reușit să-l scoată din acel moment al iadului, când spunea nu mai pot. Deci ca să faci așa ceva în astfel de momente, mai ales că încă nu s-a rezolvat problema soțului Andreei. Încă are nevoie de un aport de oxigen suplimentar. Nu poate să respire. Ca să faci așa ceva este cu totul ieșit din comun și, cum să spun eu, este maximum ce poți să faci ca gazetar”,  a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Andreea Esca mai primeşte o lovitură după infectarea cu COVID-19. Vedeta este chemată în INSTANŢĂ

Luni seara, Andreea Esca a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre virusul care a speriat o lume întreagă. După mai bine de o săptămână de la zvonurile cum că vedeta de televiziune ar fi infectată cu coronavirus, aceasta a vorbit într-un interviu acordat Pro TV despre această perioadă.

„Da. Am fost bolnavă de covid-19. Atât eu cât şi soţul meu şi unul dintre copii. Suntem bine şi avem un rezultat negativ acum. Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este de la petrecere, pentru că nimeni nu a fost infectat de la petrecere”, a declarat Andreea Esca.

De asemenea, Andreea trage un semnal de alarmă pentru oamenii care nu cred că există acest virus. „Putem lua oricare dintre noi, de oriunde şi oricând”, a spus aceasta.