REACŢIA lui Geoană după declaraţiile lui Ponta că nu l-a votat în primul tur al prezidenţialelor din 2009

Senatorul PSD Mircea Geoană a reacţionat, joi, la declaraţiile lui Victor Ponta potrivit cărora  în 2009 l-a votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale pe Crin Antonescu, spunând că judecata aparţine în mod exclusiv milioanelor de români care l-au votat.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 12:54
REACŢIA lui Geoană după declaraţiile lui Ponta că nu l-a votat în primul tur al prezidenţialelor din 2009

Îi las pe membrii noştri de partid, pe votanţii noştri, pe simpatizanţii noştri să judece o astfel de atitudine a domnului Ponta. Cu sau fără votul lui Victor Ponta în primul tur din 2009 am câştigat peste 3.000.000 de voturi şi în al doilea tur am… câştigat alegerile în România şi probabil că le-am câştigat şi per ansamblu. Este singurul lucru pe care vreau să îl spun astăzi, judecata aparţine în mod exclusiv milioanelor de români care m-au votat şi au votat culorile social-democrate în 2009„, a spus Geoană, citat de Agerpres.

ŞEDINŢĂ la PSD. Ponta: Dacă eu trebuie să candidez la PREZIDENŢIALE, candidez cu mare plăcere

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la finalul unei reuniuni a tinerilor din TSD, că nu a votat cu Ion Iliescu la alegerile prezidenţiale şi nici cu Mircea Geoană în primul tur la scrutinul prezidenţial din 2009 pentru că atunci îl considera pe Crin Antonescu ‘schimbarea de care avea nevoie România’.

Despre Mircea Geoană, Ponta a spus: ‘L-am votat în turul al II-lea în 2009’. ‘La prezidenţiale oamenii votează în primul rând candidatul’, a adăugat preşedintele PSD.

Victor Ponta NU l-a votat niciodată pe Ion Iliescu la prezidenţiale: Pe Geoană l-am votat în turul II, în 2009