Reacţia lui Lucian Bute la aflarea veştii morţii lui Rudel Obreja: „Rudel a fost lângă mine în boxul amator şi cel profesionist!”

Duminică, 12 martie, Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a încetat din viaţă la doar 57 de ani, după o aprigă bătălie cu o boală nemiloasă.

14 mart. 2023, 11:10
Reacţia lui Lucian Bute la aflarea veştii morţii lui Rudel Obreja: „Rudel a fost lângă mine în boxul amator şi cel profesionist!”

De luni bune, Rudel Obreja se lupta cu o boală incurabilă, care într-un final i-a adus sfârșitul. Liga Profesionistă de Box a fost cea care a transmis vestea prin intermediul rețelelor sociale.

”Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat Liga Profesionistă de Box.

Printre primii care au reacționat la auzul informației că Rudel Obreja a murit, a fost Lucian Bute, un apropiat al fostului președinte al FR Box, chiar dacă, după ce Obreja a fost condamnat în dosarul ”Gala Bute”, relația dintre ei s-a răcit.

”Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, Rudel Obreja! Sincere condoleanțe familiei”, a scris Lucian Bute, pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Cum s-au afișat Oana Matache și Radu Siffredi, după ce fostul soț ar fi luat atitudine împreună cu Protecția Copilului

Antonia Obreja. soţia fostului preşedinte al FR Box, decedat duminică, 12 martie, din cauza unui cancer de pancreas cu metastaze, susţine că acseta a fost declarat clinic sănătos pe 7 aprilie 2022, atunci când a fost încarcerat.

„Poate o spun eu subiectiv, dar o spun şi documentele. În momentul în care cineva intra într-o închisoare, intră într-o carantina. Este analizat medical. După aceasta carantină, soţul meu a ieşit şi a rezultat ca e clinic sănătos. Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui. Soţul meu a făcut analizele an de an şi toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuşi ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze! La aproximativ două săptămâni au început durerile şi mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă. După ce a fost mutat lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topeşte. A început să slăbească. Eu am fost cu soţul meu 16 ani, îl ţtiam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja la România TV.

Citeşte şi: Imagini senzaționale! Dalida din Las Fierbinți a băut până a căzut. Ea și Geanina au petrecut până dimineață la Nuba