Reacţia lui Marcel Ciolacu, după atacul lui Klaus Iohannis la adresa PSD. „Guvernul PNL mafiot şi corupt şi-a dat mâna cu interlopii”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat că Guvernul PNL şi preşedintele Klaus Iohannis îi ameţesc pe părinţi şi copii cu scenarii privind începerea noului an şcolar. Preşedintele Camerei Deputaţilor îi acuză pe guvernanţi că aruncă vina pe PSD pe motiv că autorităţile nu ţin în frâu criminalitatea.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 16:49
Reacţia lui Marcel Ciolacu, după atacul lui Klaus Iohannis la adresa PSD. „Guvernul PNL mafiot şi corupt şi-a dat mâna cu interlopii”

„Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Iohannis și Guvernul Său nu sunt în stare să le spună concret părinților cum vor învăța copiii lor în acest an școlar. Îi amețesc însă cu scenarii.

Puterea liberală nu are soluții clare pentru începerea școlii, iar dovezile sunt faptul că președintele a evitat răspunsul la întrebări-cheie:

  • ce vor face părinții din zonele unde școala va fi online, puși în fața unei situații fără ieșire – serviciu sau stat acasă cu copilul;
  • ce vor face copiii și profesorii care nu au tablete pentru cursurile online sau cei din zonele rurale fără internet;
  • ce fac școlile nepregătite pentru distanțare, numărul copiilor dintr-o clasă fiind de peste 30, iar împărțirea în două grupe imposibilă fiindcă n-au spațiu fizic și nici cadre didactice suficiente.

În schimb, când vine vorba de pedofili, scenariile dispar și rămân doar certitudinile: pedepsele legiferate de Parlament sunt prea mari și imprescriptibilitatea, susține Ludovic Orban, nu ar trebui să opereze în cazul violatorilor și pedofililor.

Iar când este întrebat de ce Guvernul său nu e în stare să țină în frâu criminalitatea, Iohannis pune aceeași placă ruginită cu PSD. Nu! Guvernul PNL mafiot și corupt și-a dat mâna cu interlopii, în timp ce poliția face conferințe de presă cu mascații înarmați în spate.

Cum ar fi însă în scenariul în care guvernul liberal nu mai face doar scenarii, ci ia și decizii??!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Reacţia liderului PSD vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că „infractorii trebuie puşi la puşcărie, iar oamenii cinstiţi apăraţi, nu invers ca în guvernarea pesedistă”.

Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie începe noul an şcolar. Şcoala va începe pentru majoritatea elevilor


loading...