Reacţia lui Mihai Bendeac, după ce a aflat că Speak se căsătoreşte cu Ştefania. Nu s-a putut abţine

Un moment cu adevărat special și unic în istoria emisiunii Asia Express a fost atunci când Speak a decis s-o ceară în căsătorie pe Ștefania, partenera sa de viață alături de care a parcurs tot Drumul Comorilor din sezonul 3.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 11:53
Reacţia lui Mihai Bendeac, după ce a aflat că Speak se căsătoreşte cu Ştefania. Nu s-a putut abţine

A aflat de această veste minunată şi juratul emisiunii iUmor, celebrul Mihai Bendeac. Acesta nu a trecut indiferent peste eveniment și chiar i-a transmis lui Speak un mesaj, în stilul său caracteristic.

Citeşte şi: Iubita lui Speak s-a aruncat de pe un bloc din SUA. Speak şi-a făcut cruce, dar a filmat momentul de bungee jumping VIDEO

Pup!! Acum am aflat! Felicitări! Voi fi alături de tine la divorț! Glumesc. Te iubesc, i-a scris Mihai Bendeac lui Speak.Hahaha. Bă, sper să nu fie cazul, i-a răspuns acesta.

Cine vor fi naşii de cununie ai cuplului Speak şi Ştefania

Participarea lui Speak şi a Ştefaniei la Asia Express i-a apropiat extrem de mult, atât de tare, încât, în semifinala show-ului care s-a filmat în Filipine și Taiwan, Speak a cerut-o de soție pe Ștefania, iar ea a acceptat printre hohote de plâns.

Cei doi logodnici s-au gândit deja la cei doi naşi de cununie, se pare că îşi doresc să fie Sorin Bontea şi soţia lui. Datorită emisiunii Asia Express, au format o legătură strânsă de prietenie.

Cei doi au demarat deja pregătirile pentru nuntă, iar Impact.ro a aflat cine ar putea fi nașii lor de cununie: “În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului.

Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”, au declarant apropiați ai celor doi pentru Playtech.ro.