Reacţia lui Mircea Badea după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus: „Covideasca”

Celebrul om de televiziune Mircea Badea a reacţionat pe Twitter imediat după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus. Prezentatorul Tv a postat un mesaj la care a primit sute de comentarii şi aprecieri.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 06:28
Reacţia lui Mircea Badea după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus: „Covideasca”

Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus după ce a participat la deschiderea unui resort de lux din staţiunea Olimp. La eveniment au participat mai multe persoane cunoscute în mediul online, iar Delia şi Adrian Sînă au susţinut un concert în aert liber. Prezentatoarea TV a venit însoțită de fiica ei, iar la petrecere nu au fost respectate regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus. 

Citeşte şi: Andreea Esca, primele declaraţii despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

Imediat după ce a aflat că prezentatoarea TV a fost infectată cu COVID-19, Mircea Badea a reacționat în stilul caracteristic pe Twitter. Acesta a publicat un mesaj, pe care ulterior l-a distribuit pe Instagram.  „Covidesca”, a scris Mircea Badea pe Twitter.

După ce au apărut imagini cu mai multe vedete autohtone, în timp ce se distrau la un eveniment care a avut loc într-o staţiune de la malul mării, poliţia din Constanţa s-a autosesizat. Prin urmare, IPJ și DSP Constanța fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui hotel în stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete fără respectarea distanțării, conform Mediafax.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.


loading...
Partenerii noștri