Reacţia lui Raed Arafat, după ce fost criticat dur de Cheloo: „Aceste lucruri au făcut să influenţeze grupurile ţintă”

Cheloo a ţinut să îşi spună părerea vizavi de pandemia de coronavirus şi regulile impuse de către autorităţi. Artistul nu l-a ocolit nici pe Raed Arafat, folosind cuvinte dure la adresa lui. Reacţia medicului nu a întârziat să apară.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 08:50
Reacţia lui Raed Arafat, după ce fost criticat dur de Cheloo: „Aceste lucruri au făcut să influenţeze grupurile ţintă”

Totodată, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a adresat și acuzațiile conform cărora purtarea măștilor ar avea un interes financiar.

Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze.

Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă”, a explicat Raed Arafat, la o emisiune TV.

Cine va mai fi INTERNAT dacă este infectat cu coronavirus. Explicaţia lui Raed Arafat

Cheloo, mesaj dur despre coronavirus şi autorităţile din România

Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!

Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid plăcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.

Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie„, este mesajul postat de Cheloo.


loading...