Reacţia lui REGHECAMPF despre rezultatele DEZASTRUOASE ale Stelei. Ce i-a transmis lui Gâlcă

Laurenţiu Regfhecampf a dezvăluit că nu ar fi vrut să plece de la Steaua, dar Gigi Becali a oprit investiţiile şi l-a anunţat că trebuie să se descurce în această vară doar cu banii obţinuţi de pe urma vânzării de jucători.

02 iul. 2014, 09:56
Reacţia lui REGHECAMPF despre rezultatele DEZASTRUOASE ale Stelei. Ce i-a transmis lui Gâlcă

Laurenţiu Reghecampf, în prezent antrenorul formaţiei Al Hilal, din Arabia Saudită, a oferit detalii despre plecarea sa de la Steaua. Într-o declaraţie făcută la Sport.ro, Laurenţiu Reghecampf a explicat: „Eu nu am vrut să plec de la Steaua. Mi-aş fi dorit mult să rămân şi să câştigăm campionatul pentru a treia ora şi să jucăm în Champions League. Mi-aş fi dorit să îmi prelungesc contractul. Am discutat despre transferuri, au fost foarte multe discuţii, dar le păstrez pentru mine pentru că aşa este corect. Puteţi să întrebaţi pe cineva de la Steaua, cei de acolo pot să vă confirme că nu am vrut să plec”.

Citeşte şi STEAUA, ghinion fantastic. Un TITULAR şi-a rupt mâna în cantonamentul din Anglia

Totodată, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să-i liniştească pe stelişti după rezultatele dezastruoase pe care Gâlcă le-a înregistrat în amicalele din această vară, spunând că nu sunt relevante „Şi în perioada cînd am fost eu la echipă au existat astfel de momente. Echipa tot pierdea în meciurile amicale, dar nu am avut timp atunci. Meciurile amicale nu contează foarte mult. Totuşi, pentru Gâlcă erau importante aceste meciuri, că e antrenor nou. Prindea mai multă încredere. Sunt sigur că în meciurile oficiale vor fi alte rezultate„, a spus Reghecampf.

Citeşte şi STEAUA UMILITĂ: 2-4 cu LUDOGOREŢ într-un amical jucat în ANGLIA

Antrenorul lui Al Hilal a vorbit şi despre meciul Stelei cu Stromsgodset din play-off-ul Ligii Campionilor. „Când am jucat cu Molde a fost dificil, a fost un adverar puternic. Nu ştiu dacă Stromsgodset seamănă cu Molde. Va fi dificil pentru că se joacă pe sintetic„, a mai declarat Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Ana Maria Prodan, gest extrem făcut de frica arabilor. Vezi la ce a trebuit să renunţe FOTO