Reacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că o bătea: „Am smucit-o o dată, când puneam gresie în bucătărie”

Reacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că o bătea când nu voia să urce pe scenă. Bărbatul dezminte toate acuzaţiile pe care Andreea Bălan i le-a adus tatălui său în podcast-ul "Acasă la Măruţă" şi spune că nu înţelege de a făcut aceste declaraţii.

13 apr. 2021, 08:40
Reacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că o bătea: „Am smucit-o o dată, când puneam gresie în bucătărie”
Bărbatul dezminte toate acuzaţiile pe care Andreea Bălan i le-a adus tatălui său

Reacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că o bătea.  „N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca.

Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri.

Citeşte şi: Andreea Bălan, gest surprinzător după ce iubitul ei a ieşit singur la o terasă. Cum au reacţionat fanii artistei FOTO

Reacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că o bătea

Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa.A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!

”, a declarat Săndel Bălan, pentru Click.ro.

Andreea Bălan, declaraţii în podcast-ul lui Măruţă

E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”.

La 18 ani, Andreea Bălan a decis să fugă de acasă, după ce a observat că tatăl său îi lua toţi banii din concerte şi o lăsa cu mâna goală. “La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”,  a mai povestit solista.