Reacţia lui Selly la atacul lui Funeriu: „Nu ştiu cum mai am tupeul să ies din casă” VIDEO

După postarea lui Selly de pe Youtube, în care a anunțat că a luat BAC-ul și a desființat sistemul de învățământ românesc, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a simțit nevoia să dea o replică spunând că "maimuță încălțată și needucată, cu figuri în cap". 

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 19:30
Reacţia lui Selly la atacul lui Funeriu: „Nu ştiu cum mai am tupeul să ies din casă” VIDEO

„Cum adică «școala de azi te pregătește pentru 1900 nu pentru 2020»? S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat și nu ne-a spus? Deschid cartea de chimie și văd acolo chimie organică, ADN și proteine, înțelese în ultimii 50 de ani, nu teoria flogisticului sau alchimie. (…)

Văd răsmeriță că nu se face educație financiară și conduită preventivă. (…) Conduita preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap (…)”, a declarat Daniel Funeriu, după afirmaţiile lui Selly. 

Citeşte şi: Selly, ofertat să prezinte o emisiune tv. Cum a reacţionat vloggerul

Ca răspuns, Selly a postat un nou videoclip pe canalul său de Youtube în care ironizează comentariile fostului ministru. 

„Un fost ministrul al Educației a zis că ar fi o idee bună să mă numească maimuță încălțată cu figuri în cap. O insultă de-a dreptul devastatoare. Nu știu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine.

Sigur, aș putea să petrec următoarele 15 minute din acest clip explicându-vă că, după ce că e praf la capitolul insulte, Funeriu a fost praf și ca ministru al Educației, dar chiar aș vrea ca acest videoclip să se concentreze pe soluții reale care ar putea funcționa ca să schimbe actualul sistem de învățământ, nu pe un tip care nu e în stare să facă declarații dacă nu-i șoptește cineva. E ironic faptul că omul ăsta, fost ministru al Educației, este cel care a introdus camerele de luat vederi la bacalaureat ca să nu se mai șoptească răspunsurile”, a spus vloggerul.