Selly, ofertat să prezinte o emisiune tv. Cum a reacţionat vloggerul

Vloggerul Andrei Şelaru, unul dintre ce mai vocali susţinători ai reformei în educaţie, a primit o propunere neaşteptată. Invitat în emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, Selly a primit oferta de a prezenta o emisiune la acest post de televiziune.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 11:46
Selly, ofertat să prezinte o emisiune tv. Cum a reacţionat vloggerul

Vloggerul a fost plăcut surprins de propunerea lui Mihai Gâdea, dar a recunoscut că nu se simte încă pregătit pentru acest pas. Totodată, Selly a făcut o mărturisire în premieră. Vloggerul i-a dezvăluit lui Mihai Gâdea că televiziunea l-a fascinat de mic, că şi-a dorit dintotdeauna să lucreze într-o astfel de instituţie, însă a considerat că este un țel prea înalt pentru el.

Realizatorul tv a plusat, destăinuindu-i că ar putea primi o ofertă pentru a realiza o producție la cele mai înalte standarde. Mihai Gâdea i-a spus lui Selly că i-ar plăcea să-l aibă invitat la următoarea decernare a premiilor Emmy în televiziune, unde este jurat în fiecare an și care are loc la New York.

Referitor la planurile sale de viitor, Selly a spus că nu intenţionează să renunţe la online. 

Citeşte şi: Monica Anisie îi răspunde lui Selly, după ce acesta a criticat învăţământul românesc: „Îl invit să fie parte a schimbărilor”

Ce ar face Selly dacă ar fi Klaus Iohannis

Părerile celebrului vlogger despre educaţia din România sunt deosebit de apreciate, mai cu seamă după ce acesta a reuşit să obţină o medie foarte mare la Bac. Cu acest prilej, Selly şi-a exprimat punctul de vedere asupra minusurilor din sistemul educaţional românesc, subliniind faptul că şcoala românească te pregăteşte pentru trecut, nu pentru viitor.

Anul trecut, Selly a fost provocat să-şi imagineze ce ar face dacă ar pentru o zi preşedintele României.

M-aș relaxa. Într-o zi nu poți face nimic. Dar dacă aș avea mai mult timp, m-aș concentra pe o reformă educațională. Ca președinte ai oricum atribuții limitate, dar aș insista pe o schimbare în zona aceasta. Avem o mare problema cu educația și de aici ne pleacă și celelalte probleme. Nu este actualizată secolului în care trăim. Ar trebui să învățăm lucruri care să ne pregătească pentru viața reală”, spunea Selly la acea vreme.

În mod surprinzător, însă, Selly nu se vede făcând politică.

Este o lume complexă, dictată de interese, în care nu prea aș avea ce să caut”, a explicat Selly.