Reacţia lui Tzancă Uraganu, după ce Lucian Mîndruţă i-a cerut să facă o manea pro-vaccinare

Reacţia lui Tzancă Uraganu, după ce Lucian Mîndruţă i-a cerut să facă o manea pro-vaccinare. Cântăreţul de muzică de petrecere este unul dintrei cei mai ascultaţi manelişti, piesele lui fiind în trending pe Youtube.

22 apr. 2021, 21:50
Reacţia lui Tzancă Uraganu, după ce Lucian Mîndruţă i-a cerut să facă o manea pro-vaccinare

Reacţia lui Tzancă Uraganu. Lucian i-a cerut manelistului să își folosească influența în lumea online pentru a încuraja campania de vaccinare. Mai excat, să facă o manea despre vaccinul anti-COVID-19.

În atenția domnului Tzancă Uraganu, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlaga. N-au mușchi la limbă.

 Ce vreau să vă rog: nu vreți să vă ocupati dumneavoastră, domnu’ Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și domnul Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia lui Tzancă Uraganu

Nu doar manelistul a fost încântat de această idee, sugerată de fostul prezentator TV, ci şi fanii lui. Aceştia l-au încurajat pe manelist să facă o astfel de manea, pentru că el este nr. Deci, nu ar fi exclus ca în curând, Tzancă Urganu să lanseze o piesă pro-vaccinare.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste

N-a vorbit rau domnul Lucian ! Marius DE LA Focșani eu zic sa facem un hitt pentru vaccinări”, a scris manelistul.

Fanii lui au reacționat imediat. Ideea e bună. „Bagă, Tzanca un hit, esti number 1!”, i-a scris cineva.

Acum cateva zile faceam un apel la Tzanca Uraganu sa compuna o manea pro-vaccinare.

Mi-a raspuns ca se apuca de lucru….

Publicată de Lucian Mindruta pe Joi, 22 aprilie 2021