Reacţia milionarilor ale căror nume apar în dosarul prostituatelor de lux

Supranumit Casanova de la Braşov, Ioan Neculaie ar fi unul dintre milionarii care solicitau fete celebre prin intermediul proxenetei Diana Gureşoaie. Potrivit tabloidelor, acesta le oferea, în schimbul partidelor de amor, bani, maşini scumpe şi le plătea operaţii estetice. Cu toate acestea, generosul om de afaceri s-a arătat deranjat şi chiar şocat de asocierile cu respectivele tinere. De cealaltă parte, Irinel Columbeanu se dezice de grupul milionarilor care plătesc pentru nopţi fierbinţi.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 10:42

Deşi neagă că ar fi întreţinut relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani, presa scrie că Daniela Crudu are o veche legătură cu milionarul Ioan Neculae. Acesta ar fi plimbat-o pe brunetă cu elicopterul, iar fotografiile postate de Daniela pe pagina ei de socializare susţin zvonul.

Mai mult, în urmă cu patru ani, paparazzi Cancan au filmat-o pe tânăra asistentă tv intrând în vila lui Neculaie din Braşov, îmbrăcată ca pentru show-urile pentru adulţi. Maşina roşie a Danielei a rămas parcată la intrarea în vila milionarului puţin peste trei ore. Neculaie a dezminţit cu vehemenţă faptele.

„Ce dovezi? Nu au nicio dovadă. Ce ştiu eu ce..cine a vrut să-mi facă… la vila mea? Eu am o singură casă, mă rog, mai mare aşa…în Codlea”, a spus omul de afaceri Ioan Neculaie, la Acasă TV.

Omul de afaceri se dezice însă şi de restul acuzaţiilor şi susţine că nimic din ce se vehiculează nu este adevărat.

„Doamne fereşte! Fă-ţi treizeci de cruci. Acum, în momentul ăsta, fă-ţi treizeci de cruci! Cum să existe aşa ceva? Dacă atâta îi duce capul, nici măcar nu merită să-i bagi în seama. Absolut nimic nu este adevarat”.

La fel de neştiutor pare şi Irinel Columbeanu. Deşi e cunoscut apetitul milionarului pentru fete tinere şi frumoase, acesta susţine că n-a platit pentru serviciile acestora niciodata.

Se pare că şi Dorin Cocoş ar fi avut legătură cu reţeaua de prostituţie. Potrivit CanCan, omul de afaceri s-a oferit să o cazeze pe Lavinia Despina, una dintre cele care livrau fete, într-unul dintre apartamentele pe care le deţinea în Capitală. Cocoş ar fi fost răsplătit cu servicii oferite de tinere. Potrivit tabloidelor, Lavinia ar fi reuşit să intre în contact cu nume grele din showbiz tot cu ajutorul lui Dorin Cocoş, care ar fi prezentat-o prietenilor şi colaboratorilor săi.