Reacția neașteptată a unei fetițe de 3 ani care a primit doar o banană de Crăciun

Cum a reacționat o fetiță de 3 ani când a primit de Crăciun doar o banană. Micuța și-a impresionat părinții, dar și o mulțime de oameni.

27 dec. 2023, 23:31
Reacția neașteptată a unei fetițe de 3 ani care a primit doar o banană de Crăciun
Reacția unei fetițe care a primit doar o banană de Crăciun

O fetiță a avut o reacție neașteptată în momentul când i s-a făcut cadou o banană de Crăciun. Nimeni se aștepta să aibă o astfel de atitudine, nici măcar familia sa. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele sociale.

Un bărbat a decis să-i facă o farsă fiicei sale, de Crăciun, pentru a-i vedea reacția. Nu i-a făcut un cadou obișnuit, de exemplu o jucărie, așa cum procedează mulți părinți, ci o banană. Însă, spre surprinderea sa, copila nu s-a supărat, dimpotrivă.

Citește și: Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”

Copila a desfăcut  mai întâi curioasă cadoul, în preajma mamei, iar când a văzut că este o banană s-a bucurat enorm. Cu un zâmbet larg, a cerut să i se desfacă banana pentru a o mânca.

„Am încercat să îi fac fiicei mele cel mai urât cadou posibil de Crăciun și nu m-am așteptat deloc la o asemenea reacție”, a scris bărbatul în dreptul clipului cu filmarea pe care a făcut-o publică pe contul său de Twitter.

Bărbatul a precizat urmăritorilor săi de pe Twitter că a mai făcut o astfel de farsă și fiului său, anul trecut, iar în urmă cu doi ani, celeilalte fiice, Aria. De fiecare dată copiii l-au lăsat fără cuvinte și i-au oferit o lecție de viață. În loc să plângă, au fost foarte fericiți.

Citește și: Un bucătar din Milano a rupt TikTok-ul în două cu un desert gata în doar un minut„Anul trecut, Justice a primit o banană și a fost grozav, a fost foarte recunoscător, deși era vorba doar despre o banană”,

a mai detaliat bărbatul, marcat de cele întâmplate și recunoscător, de altfel, că a dat o educație bună copiilor săi.