Reacţia RTV faţă de ameninţările Antena TV Group

Publicat: Luni, 03 Iunie 2013 19:32 // Actualizat: Luni, 03 Iunie 2013 19:32 // Sursa: RTV.net

România TV a luat act cu deosebit interes de reacţia Antenei 3 faţă de dezvaluirile privind modul in care familia Voiculescu a folosit trustul Intact pentru a obţine avantaje materiale sau de altă natură, prin presiune publică asupra instituţiilor statului sau a unor firme şi persoane private.

"Dezvăluirile noastre vor continua şi îi vizează pe proprietarii trustului Intact, nu pe ziariştii Antenei 3, care sunt victime colaterale ale acţiunilor lui Dan Voiculescu. De aceea, România TV nu va ceda în faţa ameninţărilor cu procese penale lansate de Antena 3 şi îşi va apăra jurnaliştii, inclusiv în instanţă, pe toate căile legale. De asemenea, postul nostru anunţă că va acorda asistenţă juridică şi tuturor celor ameninţaţi si înşelaţi de trustul lui Dan Voiculescu, mai ales că numărul celor care încep să facă publice agresiunile îndurate din partea Antenelor creşte zilnic", se arată într-un comunicat România TV.

"Ni se pare grav, însă, că Antena 3 ajunge, din dorinţa de a-şi apăra patronul, să ceară ridicarea licenţei postului nostru, iar directorul Mihai Gâdea îndeamnă la proteste de stradă faţă de deciziile justiţiei. România TV consideră că singura explicaţie a acestui derapaj este scăderea dramatică a audienţelor Antenei 3, în fapt cea mai dură şi meritată sancţiune din partea publicului", se precizează în comunicatul citat.

România TV a făcut în ultimele zile mai multe dezvăluiri privind şantajul exercitat de directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, asupra administratorului RCS & RDS Ioan Bendei.

 

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iun 12:41
Votează email -2 email
...curajul sa dezvaluie afaceri murdare din curtea lui Dan Voiculescu vor primi asistenta juridica gratuita, mai promite Romania TV, intr-un comunicat difuzat ieri pe post si care este in continuare postat pe pagina rtv.net. Cei de la Romania TV considera ca atacurile dure ale Antenei 3 la adresa...
04 iun 10:29
Răspunde | Votează email -1 email
Grajdan ion cristian
Buna salut bekali
03 iun 23:33
Răspunde | Votează email 0 email
liviu
ce pula mea presa faceti voi,muistilor?..sunteti aserviti slugoilor,baga-mi-as pula in independenta voastra de ziaristi,vedea-v-as arsi pe rug!
03 iun 23:25
Răspunde | Votează email 1 email
hypo
sunteti 2 televiziuni de cacat in care imi bag pula zilnic pentru ca aveti o placere de a suge coaiele patronilor vostri,iar nesătui fiind,incepeti sa sugeti pula adversarilor!..in concluzie, muie rtv si a3!
03 iun 22:37
Votează email 1 email
...3, in fapt cea mai dura si meritata sanctiune din partea publicului”, se arata intr-un comunicat al Romania TV, citate de RTV.net. Reactia RTV vine dupa ce Antena 3 a anuntat ca va actionat in judecata postul de televiziune detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita a sustinut sambata...
03 iun 22:33
Răspunde | Votează email -1 email
Gaby
Artera3, o vena infundata! Va rog sa va amintiti cum lady Oana Stancu in urma cu aprox un an il interpela telefonic pe ministrul Chitoiu! " Domnule ministru, promiteti ca nu-l mai puneti pe Hahaianu director la Transelectrica, jurati ca nu ati semnat numirea domniei sale!?" Asa se conduce un ministru!
03 iun 22:10
...fapt cea mai dura si meritata sanctiune hubbub partea publicului”, se arata intr-un comunicat al Romania TV, citate de RTV.net. Reactia RTV vine dupa ce Antena 3 a anuntat ca va actionat in judecata postul de televiziune detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita a sustinut sambata...
03 iun 20:31
Răspunde | Votează email 5 email
ddd
Postul vostru de stiri e un gunoi.
03 iun 20:05
Răspunde | Votează email 3 email
Ada
Sunteti chiar idioti "jurnalistilor RTV" daca voi credeti ca printr-o crestere meteorica de audienta care pe moment se datoreaza faptului ca oamenii vor sa vada ce ineptii si minciuni mai inventati si veti putea sa va cresteti credibilitatea si deci a audienti pe termen lung.
Sunteti jalnici.
1
EUR
4.7635
RON
14 Nov
noapte 12 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H